Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nun Yeni Yıl Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.12.2021 - 17:09, Güncelleme: 31.12.2021 - 17:09
 

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nun Yeni Yıl Mesajı

Sevinçleri, hüzünleri ve ümitleriyle 2021 yılını geride bırakarak sağlık, huzur ve mutluluk dolu olmasını arzu ettiğimiz 2022 yılını sizlerle birlikte karşılamaktan büyük bir sevinç duymaktayım.
Dünya’da ve ülkemizde korona virüs salgının devam eden etkisi, İlçemizde yaşanan kimi afetlerin gölgesinde sıkıntıların yaşandığı bir yılı geride bırakırken, tazelenen ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına merhaba diyoruz.   2022 yılının geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzel geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması, ülkemizde, bölgemizde ve ilçemizde acıların yaşanmadığı, huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl olması temennisiyle; Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde yeni yılı en kalbi duygularımla kutluyor; "2022 yılının ülkemize, saygıdeğer Bucak’lı hemşehrilerimize, her kademedeki kamu görevlilerimize, basın mensubu çalışanlarına ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyor sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.
Sevinçleri, hüzünleri ve ümitleriyle 2021 yılını geride bırakarak sağlık, huzur ve mutluluk dolu olmasını arzu ettiğimiz 2022 yılını sizlerle birlikte karşılamaktan büyük bir sevinç duymaktayım.

Dünya’da ve ülkemizde korona virüs salgının devam eden etkisi, İlçemizde yaşanan kimi afetlerin gölgesinde sıkıntıların yaşandığı bir yılı geride bırakırken, tazelenen ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına merhaba diyoruz.

 

2022 yılının geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzel geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması, ülkemizde, bölgemizde ve ilçemizde acıların yaşanmadığı, huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl olması temennisiyle; Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde yeni yılı en kalbi duygularımla kutluyor; "2022 yılının ülkemize, saygıdeğer Bucak’lı hemşehrilerimize, her kademedeki kamu görevlilerimize, basın mensubu çalışanlarına ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyor sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.