BUCAK TSO BAŞKANI MEÇİKOĞLU BATI AKDENİZ TİCARET BULUŞMASINA KATILACAK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.05.2022 - 20:37, Güncelleme: 23.05.2022 - 20:38
 

BUCAK TSO BAŞKANI MEÇİKOĞLU BATI AKDENİZ TİCARET BULUŞMASINA KATILACAK

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 26- 27 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya- ANFAŞ’ta düzenlenecek olan “Batı Akdeniz Ticaret Buluşması Etkinliği” ne davette bulundu.
Bucak’taki iş dünyasını etkinliğe davet eden Başkan Meçikoğlu; “Covid 19 pandemisi sonrasında Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsayacak şekilde, işletmelerin birbirleri ile etkileşimlerinin artmasına ve bölge ekonomisinin daha yüksek katma değer üretmesine fayda sağlamak amacıyla Antalya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde üç ilin valilikleri, belediyeleri, kamu kurumları, oda ve borsaları, üniversiteler ile SİAD’ların katılım ve destekleriyle 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya’da “Batı Akdeniz Ticaret Buluşması” gerçekleştirilecektir. Bölgemizdeki potansiyeli açığa çıkarmanın yolu ortak akılla ilerlemekten, dayanışma içinde olmaktan ve birlikte çalışmaktan geçer. Batı Akdeniz Ticaret Buluşması bu vizyon doğrultusunda güçlü bir adım atarak Antalya, Burdur ve Isparta’da faaliyet gösteren ekonomimizin önemli paydaşlarını bir araya getirmeyi hedeflemektedir” dedi. Gerçekleşecek olan etkinliğin, Batı Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ekonomik buluşması olduğunu belirten Başkan Meçikoğlu; “Bölgemizde faaliyet gösteren, bölge ekonomisine katkı sağlayan ve katma değer yaratan firmalarımızı birbirleriyle tanıştırmak, bölge içi ticareti artırmak ve yeni iş birliği fırsatları sunmak için 26-27 Mayıs tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde buluşacağız. Batı Akdeniz Bölgesi iş dünyasının tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan Batı Akdeniz Ticaret Buluşması, Antalya Devlet Destekleri Zirvesi”nin yanı sıra, bölge içi ticaret ve yatırım imkanlarının geliştirilmesi amacıyla firmaların işbirliği sağlayacağı ”ikili görüşmeler”, girişimcilerin ve girişimci adaylarının ulusal ve uluslararası e-ticaret firmalarının temsilcileri ile bir araya geleceği “E-Ticaret Sokağı”, konusunda öncü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek olan çeşitli seminer ve söyleşiler” ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve BAKA işbirliğinde gerçekleştirilecek olan “SANTEK Yat İmalatı Sektör Buluşması”na ev sahipliği yapacaktır. Üyelerimiz başta olmak üzere İlçemizin ticaret ve sanayi sektörlerindeki tüm paydaşlarımızı Anfaş- Antalya Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 26- 27 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya- ANFAŞ’ta düzenlenecek olan “Batı Akdeniz Ticaret Buluşması Etkinliği” ne davette bulundu.

Bucak’taki iş dünyasını etkinliğe davet eden Başkan Meçikoğlu; “Covid 19 pandemisi sonrasında Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsayacak şekilde, işletmelerin birbirleri ile etkileşimlerinin artmasına ve bölge ekonomisinin daha yüksek katma değer üretmesine fayda sağlamak amacıyla Antalya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde üç ilin valilikleri, belediyeleri, kamu kurumları, oda ve borsaları, üniversiteler ile SİAD’ların katılım ve destekleriyle 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya’da “Batı Akdeniz Ticaret Buluşması” gerçekleştirilecektir. Bölgemizdeki potansiyeli açığa çıkarmanın yolu ortak akılla ilerlemekten, dayanışma içinde olmaktan ve birlikte çalışmaktan geçer. Batı Akdeniz Ticaret Buluşması bu vizyon doğrultusunda güçlü bir adım atarak Antalya, Burdur ve Isparta’da faaliyet gösteren ekonomimizin önemli paydaşlarını bir araya getirmeyi hedeflemektedir” dedi.

Gerçekleşecek olan etkinliğin, Batı Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ekonomik buluşması olduğunu belirten Başkan Meçikoğlu; “Bölgemizde faaliyet gösteren, bölge ekonomisine katkı sağlayan ve katma değer yaratan firmalarımızı birbirleriyle tanıştırmak, bölge içi ticareti artırmak ve yeni iş birliği fırsatları sunmak için 26-27 Mayıs tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde buluşacağız. Batı Akdeniz Bölgesi iş dünyasının tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan Batı Akdeniz Ticaret Buluşması, Antalya Devlet Destekleri Zirvesi”nin yanı sıra, bölge içi ticaret ve yatırım imkanlarının geliştirilmesi amacıyla firmaların işbirliği sağlayacağı ”ikili görüşmeler”, girişimcilerin ve girişimci adaylarının ulusal ve uluslararası e-ticaret firmalarının temsilcileri ile bir araya geleceği “E-Ticaret Sokağı”, konusunda öncü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek olan çeşitli seminer ve söyleşiler” ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve BAKA işbirliğinde gerçekleştirilecek olan “SANTEK Yat İmalatı Sektör Buluşması”na ev sahipliği yapacaktır. Üyelerimiz başta olmak üzere İlçemizin ticaret ve sanayi sektörlerindeki tüm paydaşlarımızı Anfaş- Antalya Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.