Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’den Muhtarlar günü mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.10.2022 - 13:38, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:38
 

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’den Muhtarlar günü mesajı

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’den Muhtarlar günü mesajı yayınladı.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’den Muhtarlar günü mesajı yayınladı. Özel Yayınladığı mesajda “Muhtarlık, fedakârlık ve aidiyetlik gerektiren zor bir görevdir. Arkasına hiçbir gücü almadan sadece hizmet için bu göreve talip olurlar. Muhtarlarımız hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında önemli mihenk taşı olmakla beraber bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Muhtarlarımız, sorumluluk bölgeleri içerisindeki altyapı çalışmalarından düğün ve cenaze işlemlerine uzanan çok geniş bir yelpazede vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı olmaktadırlar. Görev yaptıkları mahallelerde muhtarlarımız devletimizin taşradaki en temel taşıdırlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Muhtar, demokrasinin temel taşıdır.’  Milletimizin iradesinin tecelli etmesi ve demokrasimizin gelişmesi için her konuda Bucak Ziraat Odası olarak köy/mahalle muhtarlarımızın yanındayız. Bu zorlu görevi yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’ nü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’den Muhtarlar günü mesajı yayınladı.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’den Muhtarlar günü mesajı yayınladı. Özel Yayınladığı mesajda “Muhtarlık, fedakârlık ve aidiyetlik gerektiren zor bir görevdir. Arkasına hiçbir gücü almadan sadece hizmet için bu göreve talip olurlar. Muhtarlarımız hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında önemli mihenk taşı olmakla beraber bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler.

Muhtarlarımız, sorumluluk bölgeleri içerisindeki altyapı çalışmalarından düğün ve cenaze işlemlerine uzanan çok geniş bir yelpazede vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı olmaktadırlar. Görev yaptıkları mahallelerde muhtarlarımız devletimizin taşradaki en temel taşıdırlar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Muhtar, demokrasinin temel taşıdır.’  Milletimizin iradesinin tecelli etmesi ve demokrasimizin gelişmesi için her konuda Bucak Ziraat Odası olarak köy/mahalle muhtarlarımızın yanındayız. Bu zorlu görevi yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’ nü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.