BUCAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZEL’DEN ÇİFTÇİLERE TEŞEKKÜR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.12.2022 - 18:31, Güncelleme: 12.12.2022 - 16:23
 

BUCAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZEL’DEN ÇİFTÇİLERE TEŞEKKÜR

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Ziraat Odası delege seçimleri yapıldı.
27 Köy 2 belde ve 20 mahallede kurulan sandıklarda oda üyeleri sandık başına giderek mevcut başkan Bilal Özel ve diğer aday Suat Atalay’ın Bucak Ziraat Odası Başkanlığı için delegelerini seçti. Mevcut Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in aday olduğu delegelerin büyük çoğunluğunu alarak güven tazelemiş oldu.   Bucak Ziraat Odası Genel Kurulunda delegelerin büyük çoğunluğunu alan ve tekrar Ziraat Odası Başkanı olmayı garantileyen Bilal Özel “Bucak’ta kaybeden olmadı. Çiftçilerimiz için elimizden gelen her türlü şeyi yapacağız. Genel kurulda sandığa giden gidemeyen, oy veren vermeyen tüm çiftçilerimize teşekkür ederim” dedi.     
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Ziraat Odası delege seçimleri yapıldı.

27 Köy 2 belde ve 20 mahallede kurulan sandıklarda oda üyeleri sandık başına giderek mevcut başkan Bilal Özel ve diğer aday Suat Atalay’ın Bucak Ziraat Odası Başkanlığı için delegelerini seçti. Mevcut Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in aday olduğu delegelerin büyük çoğunluğunu alarak güven tazelemiş oldu.  

Bucak Ziraat Odası Genel Kurulunda delegelerin büyük çoğunluğunu alan ve tekrar Ziraat Odası Başkanı olmayı garantileyen Bilal Özel “Bucak’ta kaybeden olmadı. Çiftçilerimiz için elimizden gelen her türlü şeyi yapacağız. Genel kurulda sandığa giden gidemeyen, oy veren vermeyen tüm çiftçilerimize teşekkür ederim” dedi.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.