Bucak Ziraat Odası’ndan Konya Tarım Fuarı’na Ziyaret Organizasyonu
Bucak Ziraat Odası’ndan Konya Tarım Fuarı’na Ziyaret Organizasyonu
Tarım sektöründeki yeniliklerin ve iş birliklerinin sergilendiği Konya Tarım Fuarı’na Bucak’tan da katılım sağlanacak. Bucak Ziraat Odası Başkanlığı, 8-12 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan 21. Konya Tarım Fuarı için çiftçilere yönelik bir ziyaret programı organize etti.
Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Konya Tarım Fuarı, makineleşme ve modern tarım uygulamaları alanında uluslararası düzeyde referans kabul ediliyor. Bucaklı üreticiler, 11 Nisan 2025 Cuma günü düzenlenecek olan ziyaret kapsamında fuarı yerinde görme fırsatı bulacak.
Ziyaret sabah saat 04.00’te Bucak Ziraat Odası Hizmet Binası önünden başlayacak ve aynı gün akşam saatlerinde Bucak’a dönüş yapılacak.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Fuara katılmak isteyen üreticilerimizin, en geç 10 Nisan 2025 Perşembe günü mesai bitimine kadar Bucak Ziraat Odası Başkanlığı’na başvurmaları gerektiğini belirtti.
Tarıma gönül veren tüm üreticiler, bu önemli etkinliğe davet edildi.
Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.