BUCAK'A UMKE EKİBİ ŞART

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.02.2022 - 10:02, Güncelleme: 14.02.2022 - 10:02
 

BUCAK'A UMKE EKİBİ ŞART

Bucak Burdur ile Antalya arasında her geçen gün kabuğunu kırarak daha da büyüyen, taşın aş olduğu bir ilçe.
Bucak hem nüfus potansiyeli hem de coğrafi açıdan ihtiyaçlar her geçen gün karşılanırken büyük bir şeyin eksikliği görülmeye başlandı. Bu da Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE). Hafta içerisinde ilçemiz Kumar Yaylasında bir çobanımız rahatsızlanmış günlerce kardan kapalı yollardan dolayı hastaneye gelememişti. Hasta olan bu kişi daha sonra bucak Belediyesi Çözüm Masasını arayarak yardım istedi. Vatandaşı kurtarmak için Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Burdur'dan gelen UMKE ekibi seferber oldu. UMKE' nin pörsütürü olur mu olmaz mı bilemiyorum ama bir gerçek var Bucak'a UMKE şart. Bucak hem nüfus açısından hem de coğrafi açıdan geniş, Bucak'taki sağlık ekipleri Bucak'tan Çubuk beline, Bucak'tan Çeltikçi beline, Bucak'tan Peçenek beline, Antalya – Burdur Dereboğazı yolu Antalya ve Burdur' a kadar her yere kadar hizmet ettiğine göre artık UMKE' ye de ihtiyaç var. Çünkü sağlık denince akla akan sular durur, hayat denince akla kurtarmak için her şey durur. Her hangi bir sağlık, kurtarma ve acil afet durumlarında Burdur ve Antalya'dan UMKE ekibi bekleneceğine bence artık UMKE ekibi her türlü araç gereç, personeli ve teçhizatı ile birlikte stratejik konumdaki Bucak'ta konuşlanmalı. UMKE'nin Bucak'a gelmesi için siyasi olarak Başta Sayın Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve bürokrasi açısından Sayın Burdur Valisi Ali Arslantaş, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu' nun desteklerini bekliyoruz.    
Bucak Burdur ile Antalya arasında her geçen gün kabuğunu kırarak daha da büyüyen, taşın aş olduğu bir ilçe.

Bucak hem nüfus potansiyeli hem de coğrafi açıdan ihtiyaçlar her geçen gün karşılanırken büyük bir şeyin eksikliği görülmeye başlandı. Bu da Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE). Hafta içerisinde ilçemiz Kumar Yaylasında bir çobanımız rahatsızlanmış günlerce kardan kapalı yollardan dolayı hastaneye gelememişti. Hasta olan bu kişi daha sonra bucak Belediyesi Çözüm Masasını arayarak yardım istedi. Vatandaşı kurtarmak için Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Burdur'dan gelen UMKE ekibi seferber oldu. UMKE' nin pörsütürü olur mu olmaz mı bilemiyorum ama bir gerçek var Bucak'a UMKE şart. Bucak hem nüfus açısından hem de coğrafi açıdan geniş, Bucak'taki sağlık ekipleri Bucak'tan Çubuk beline, Bucak'tan Çeltikçi beline, Bucak'tan Peçenek beline, Antalya – Burdur Dereboğazı yolu Antalya ve Burdur' a kadar her yere kadar hizmet ettiğine göre artık UMKE' ye de ihtiyaç var. Çünkü sağlık denince akla akan sular durur, hayat denince akla kurtarmak için her şey durur. Her hangi bir sağlık, kurtarma ve acil afet durumlarında Burdur ve Antalya'dan UMKE ekibi bekleneceğine bence artık UMKE ekibi her türlü araç gereç, personeli ve teçhizatı ile birlikte stratejik konumdaki Bucak'ta konuşlanmalı.

UMKE'nin Bucak'a gelmesi için siyasi olarak Başta Sayın Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve bürokrasi açısından Sayın Burdur Valisi Ali Arslantaş, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu' nun desteklerini bekliyoruz.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.