BUCAK’TA 4 KÖYE YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.01.2023 - 11:32, Güncelleme: 18.01.2023 - 11:32
 

BUCAK’TA 4 KÖYE YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 4 köye Yaşam Merkezi açıldı.
Bucak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması soncu köylerde Yaşam Merkezi sayısı her geçen gün artıyor. Daha önce Kargı ve Elsazı Köylerinde açılan Köy Yaşam Merkezlerine Seydiköy ve Kestel Köylerinde de açılması ile sayısı 4’e yükseldi. Seydiköy ve Kestel Köyünde yeni açılan yaşam Merkezlerinde vatandaşlar ile toplantı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Köy Yaşam merkezlerinin amaçları, hangi kursların açılacağı ve köy halkının bunlardan nasıl yararlanacağı gibi konularda bilgiler verdi. Toplantılara, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Akgül, Halk Eğitimi Merkez Müdürü Olcay Değerli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Perihan Koçaş’ ta katıldı.   +
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 4 köye Yaşam Merkezi açıldı.

Bucak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması soncu köylerde Yaşam Merkezi sayısı her geçen gün artıyor. Daha önce Kargı ve Elsazı Köylerinde açılan Köy Yaşam Merkezlerine Seydi köy ve Kestel Köylerinde de açılması ile sayısı 4’e yükseldi.

Seydi köy ve Kestel Köyünde yeni açılan yaşam Merkezlerinde vatandaşlar ile toplantı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Köy Yaşam merkezlerinin amaçları, hangi kursların açılacağı ve köy halkının bunlardan nasıl yararlanacağı gibi konularda bilgiler verdi. Toplantılara, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Akgül, Halk Eğitimi Merkez Müdürü Olcay Değerli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Perihan Koçaş’ ta katıldı.   +

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.