BUCAK’TA HIRSIZLIKTAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.12.2022 - 14:53, Güncelleme: 07.12.2022 - 14:53
 

BUCAK’TA HIRSIZLIKTAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıklarından gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklanarak ceza evine sevk edildi.
Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıkları ile ilgili olarak yaptığı çalışmalarda olayın şüphelileri olduğu tespit edilen Y.D, B.S, K.S.Ö, R.K ve Y.Ö isimli şahıslar yapılan çalışmalar ve fiziki takip soncu yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametgahları ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda 8 farklı marka ve modellerde bisiklet, 6 elektrikli bisiklet, parçalanmış vaziyette farklı marka ve modellerde çok sayıda motosiklet parçaları, elektrikli bisiklet aküsü ve parçaları ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Y.D, B.S, K.S.Ö ve R.K, mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edilirken Y.Ö isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ayrıca şüphelilerin çalmış olduğu malzemeleri sattıkları tespit edilen U.D, S.A ve A.A isimli şahıslar hakkında suç eşyasının satın alınması suçundan adli işlem yapıldı. Ele geçirilen motosiklet ve elektrikli bisikletler sahiplerine teslim edildi.      
BURDUR’ un Bucak ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıklarından gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıkları ile ilgili olarak yaptığı çalışmalarda olayın şüphelileri olduğu tespit edilen Y.D, B.S, K.S.Ö, R.K ve Y.Ö isimli şahıslar yapılan çalışmalar ve fiziki takip soncu yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametgahları ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda 8 farklı marka ve modellerde bisiklet, 6 elektrikli bisiklet, parçalanmış vaziyette farklı marka ve modellerde çok sayıda motosiklet parçaları, elektrikli bisiklet aküsü ve parçaları ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Y.D, B.S, K.S.Ö ve R.K, mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edilirken Y.Ö isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ayrıca şüphelilerin çalmış olduğu malzemeleri sattıkları tespit edilen U.D, S.A ve A.A isimli şahıslar hakkında suç eşyasının satın alınması suçundan adli işlem yapıldı. Ele geçirilen motosiklet ve elektrikli bisikletler sahiplerine teslim edildi.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.