Bucak’ta karayolu kenarında çıkan yangın ormana sıçramadan söndürüldü

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.07.2022 - 18:02, Güncelleme: 24.07.2022 - 18:02
 

Bucak’ta karayolu kenarında çıkan yangın ormana sıçramadan söndürüldü

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya –Burdur karayolu Kargı köyünde yol kenarında otluk alanda çıkan yangın ormana sıçramadan söndürüldü.
Yangın bu gün saat 14:10 sıralarında Antalya – Burdur Dereboğazı kara yolu Kargı köyünde otluk alanda çıktı. Sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangına Bucak Orman İşletme Müdürlüğünün yangın söndürme ekiplerinin 3 dakikalık bir sürede müdahalesi ile yangının yayılması ve büyümesi engellenerek ormana sıçramadan önlendi. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri yangın riskinin büyük olduğu bu günlerde yolda araç ile seyir eden vatandaşların daha hassas davranmalarını kesinlikle araç içerisinden dışarıya sigara izmariti atmamaları istendi.      
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya –Burdur karayolu Kargı köyünde yol kenarında otluk alanda çıkan yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Yangın bu gün saat 14:10 sıralarında Antalya Burdur Dereboğazı kara yolu Kargı köyünde otluk alanda çıktı. Sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangına Bucak Orman İşletme Müdürlüğünün yangın söndürme ekiplerinin 3 dakikalık bir sürede müdahalesi ile yangının yayılması ve büyümesi engellenerek ormana sıçramadan önlendi.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri yangın riskinin büyük olduğu bu günlerde yolda araç ile seyir eden vatandaşların daha hassas davranmalarını kesinlikle araç içerisinden dışarıya sigara izmariti atmamaları istendi.  

   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.