Bucak’ta kardan kapanan 12 köy yolu açıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.01.2022 - 17:04, Güncelleme: 25.01.2022 - 17:04
 

Bucak’ta kardan kapanan 12 köy yolu açıldı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde kar yağışından kapanan köy yolları açıldı.
Bucak’ta yoğun kar yağışından dolayı kapanan 12 köy yolu kardan temizlenerek yollar trafiğe açıldı. Gece saatlerinden bu tarafa kar yağışından kapanan  Kuyubaşı Köyü, Dutalan Köyü, Karaseki Köyü, Kavacık Köyü, Bucak/ Çobanpınar  Karayolu, Kocaaliler Beldesi/Bucak Karayolu, Kuşbaba köyü, Taşyayla Köyü, Belören  Köyü, Çamlık köyü ve Karaot Köyü yolları Burdur Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince yollar açılırken tuzlama çalışmaları sürüyor. Bucak Kocaaliler güzergâhından Antalya Dereboğazı yoluna bağlayan Sarıdere yolu kar yağışı ve buzlanma durumlarına elverişli olmaması nedeniyle Burdur Valiliği koordinasyon kurulu tarafından ikinci bir bilidireme kadar Bucak güzergahından araç girişine kapatıldı. Sarıdere mevkiinde narağacı mahallesinde oturan vatandaşlar Antalya – Isparta güzergahını kullanılması istendi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde kar yağışından kapanan köy yolları açıldı.

Bucak’ta yoğun kar yağışından dolayı kapanan 12 köy yolu kardan temizlenerek yollar trafiğe açıldı. Gece saatlerinden bu tarafa kar yağışından kapanan  Kuyubaşı Köyü, Dutalan Köyü, Karaseki Köyü, Kavacık Köyü, Bucak/ Çobanpınar  Karayolu, Kocaaliler Beldesi/ Bucak Karayolu, Kuşbaba köyü, Taşyayla Köyü, Belören  Köyü, Çamlık köyü ve Karaot Köyü yolları Burdur Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince yollar açılırken tuzlama çalışmaları sürüyor.

Bucak Kocaaliler güzergâhından Antalya Dereboğazı yoluna bağlayan Sarıdere yolu kar yağışı ve buzlanma durumlarına elverişli olmaması nedeniyle Burdur Valiliği koordinasyon kurulu tarafından ikinci bir bilidireme kadar Bucak güzergahından araç girişine kapatıldı. Sarıdere mevkiinde narağacı mahallesinde oturan vatandaşlar Antalya – Isparta güzergahını kullanılması istendi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.