BUCAK’TA KİTAP FUARI AÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.11.2022 - 14:28, Güncelleme: 07.11.2022 - 14:28
 

BUCAK’TA KİTAP FUARI AÇILDI

Burdur’un Bucak ilçesinde Bucak Belediyesi tarafından organize edilen Kitap Fuarı açıldı.
Kapalı Pazar pazarında açılan Kitap Fuarına Ağlasun Kaymakamı Bucak Kaymakam vekili Tahir Demir, Burdur Ak Parti milletvekili Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, fuara katılan yazarlar, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Bucak Kitap Fuarı açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bilgiye sahip olan ve sahip olduğu bilgiyi teknolojiye çeviren ülkelerin çok hızlı geliştiğini belirtti. Başkan Emrullah Ünal “ Dünyadaki eğitime destek vermek gerekiyorsak bizlerinde okuması lazım. Teknolojinin gelişmesi ile genç yaşlı demeden dünyayı etkileyen büyük bir bağımlılık ortaya çıktı, maalesef hızlı şekilde ilerliyor. Gençleri ve çocukları derslerinden, büyükleri işlerinden ediyor. Aile bireylerini bile ortak hareket etmekten bile alı koyuyor. Ülkemizin ve Bucak’ımızın kalkınması eğitime bağlı. Bu eğitimde kitap okumayı önemsiyoruz. Bizler okumanın erdemini önce kedimize daha sonra bütün milletlere göstermeliyiz” dedi. Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur ise yaptığı konuşmada, Bucak Belediyesi ilklere imza atmaya devem ettiğini belirterek şöyle dedi. “Kitap okumak önemli, kitap bir arkadaştır, kitap bir hazinedir. Kitap okumayı her yaşta alışkanlık hale getirmeliyiz” dedi. Ağlasun Kaymakamı ve Bucak Kaymakam Vekili Tahir Demir ise yaptığı konuşmada insanoğlu yeryüzünde medeniyet kurmadan önce büyük aşamalardan geçtiğini, çok sayıda buluşları hayata geçirdiğini, bunların en önemlisinin de yazı olduğunu belirtti. Yazının ise elde edilen bilgileri kitap halinde gelecek nesillere aktarmak olduğunu belirterek her yaşta kitap okuma alışkanlığı dikkati çekti. Yapılan konuşmalardan sonra Kapalı Pazar pazarında açılışa katılan protokol tarafından Kitap fuarı kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra Kaymakam Tahir demir, Milletvekili Yasin Uğur, belediye Başkanı Emrullah Ünal ve davetliler kitap stantlarını gezerek stant görevlileri ve yazarlardan bilgi aldılar. Kitap fuarı 11 kasım Cuma gününe kadar açık kalacak. Fuara 25 yayın evi çeşitli yazarların kitaplarını sergileyecek ve satışını yapacak.   
Burdur’un Bucak ilçesinde Bucak Belediyesi tarafından organize edilen Kitap Fuarı açıldı.

Kapalı Pazar pazarında açılan Kitap Fuarına Ağlasun Kaymakamı Bucak Kaymakam vekili Tahir Demir, Burdur Ak Parti milletvekili Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, fuara katılan yazarlar, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Bucak Kitap Fuarı açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bilgiye sahip olan ve sahip olduğu bilgiyi teknolojiye çeviren ülkelerin çok hızlı geliştiğini belirtti. Başkan Emrullah Ünal “ Dünyadaki eğitime destek vermek gerekiyorsak bizlerinde okuması lazım. Teknolojinin gelişmesi ile genç yaşlı demeden dünyayı etkileyen büyük bir bağımlılık ortaya çıktı, maalesef hızlı şekilde ilerliyor. Gençleri ve çocukları derslerinden, büyükleri işlerinden ediyor. Aile bireylerini bile ortak hareket etmekten bile alı koyuyor. Ülkemizin ve Bucak’ımızın kalkınması eğitime bağlı. Bu eğitimde kitap okumayı önemsiyoruz. Bizler okumanın erdemini önce kedimize daha sonra bütün milletlere göstermeliyiz” dedi.

Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur ise yaptığı konuşmada, Bucak Belediyesi ilklere imza atmaya devem ettiğini belirterek şöyle dedi. “Kitap okumak önemli, kitap bir arkadaştır, kitap bir hazinedir. Kitap okumayı her yaşta alışkanlık hale getirmeliyiz” dedi.

Ağlasun Kaymakamı ve Bucak Kaymakam Vekili Tahir Demir ise yaptığı konuşmada insanoğlu yeryüzünde medeniyet kurmadan önce büyük aşamalardan geçtiğini, çok sayıda buluşları hayata geçirdiğini, bunların en önemlisinin de yazı olduğunu belirtti. Yazının ise elde edilen bilgileri kitap halinde gelecek nesillere aktarmak olduğunu belirterek her yaşta kitap okuma alışkanlığı dikkati çekti.

Yapılan konuşmalardan sonra Kapalı Pazar pazarında açılışa katılan protokol tarafından Kitap fuarı kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra Kaymakam Tahir demir, Milletvekili Yasin Uğur, belediye Başkanı Emrullah Ünal ve davetliler kitap stantlarını gezerek stant görevlileri ve yazarlardan bilgi aldılar.

Kitap fuarı 11 kasım Cuma gününe kadar açık kalacak. Fuara 25 yayın evi çeşitli yazarların kitaplarını sergileyecek ve satışını yapacak.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.