BUCAK’TA TMO ARPA DAĞITIMLARINI YAPCAK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.12.2022 - 12:08, Güncelleme: 22.12.2022 - 12:08
 

BUCAK’TA TMO ARPA DAĞITIMLARINI YAPCAK

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından tahsis edilen arpaların dağıtımları ilerleyen günlerde Bucak İlçesinde yapılacaktır.
Konu hakkında açıklama yapan Bucak Zriaat Odası Başkanı Bilil Özel “Hayvancılık ile uğraşan yetiştiricilerimizin desteklenmesine yönelik Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından önceki dönemlerde Burdur İlinde yapılan arpa tahsisleri  çiftçilerimizi nakliye ve diğer masraflardan kurtarmak için Bucak Ziraat Odası olarak yaptığımız girişimler sonucunda bu yıl yerinde yani Bucak İlçemizde yapılacaktır. Üreticilerimizin yerinde hizmet alabilmesi adına Bucak ilçemiz ve çevre ilçelerimizde hayvan yetiştiriciliği yapan üreticilerimize tahsis edilen arpaların dağıtımında emeği geçen Burdur Milletvekillerimiz Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR, TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL, Denizli TMO Baş Müdürü Yücel TÜRKANOĞLU ve Burdur Ajans Müdürü Şahin YÜKSEL ve tüm TMO personeline teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Ayrıca parasını yatırmayan üreticilerimiz de 30.12.2022 tarihine kadar ücretlerini yatırabilirler. Ayrıca Burdur'dan  arpalarını kendileri getirmek isteyen üreticilerimizin de  getirebileceğini bilgilerine sunarız.
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından tahsis edilen arpaların dağıtımları ilerleyen günlerde Bucak İlçesinde yapılacaktır.

Konu hakkında açıklama yapan Bucak Zriaat Odası Başkanı Bilil Özel “Hayvancılık ile uğraşan yetiştiricilerimizin desteklenmesine yönelik Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından önceki dönemlerde Burdur İlinde yapılan arpa tahsisleri  çiftçilerimizi nakliye ve diğer masraflardan kurtarmak için Bucak Ziraat Odası olarak yaptığımız girişimler sonucunda bu yıl yerinde yani Bucak İlçemizde yapılacaktır. Üreticilerimizin yerinde hizmet alabilmesi adına Bucak ilçemiz ve çevre ilçelerimizde hayvan yetiştiriciliği yapan üreticilerimize tahsis edilen arpaların dağıtımında emeği geçen Burdur Milletvekillerimiz Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR, TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL, Denizli TMO Baş Müdürü Yücel TÜRKANOĞLU ve Burdur Ajans Müdürü Şahin YÜKSEL ve tüm TMO personeline teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Ayrıca parasını yatırmayan üreticilerimiz de 30.12.2022 tarihine kadar ücretlerini yatırabilirler. Ayrıca Burdur'dan  arpalarını kendileri getirmek isteyen üreticilerimizin de  getirebileceğini bilgilerine sunarız.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.