Bucak’ta trafik kazası: 4 yaralı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.10.2022 - 13:04, Güncelleme: 03.10.2022 - 13:10
 

Bucak’ta trafik kazası: 4 yaralı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza saat 11:50 sıralarında Antalya Burdur karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bucak’tan Antalya yönüne giden Şeref D. (24) kullandığı 15 ED 365 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu aynı yöne giden Şeref S. (64) yönetimindeki 15 ABV 451 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkarak orta refüjde taklalar atarak ters dönen araçta aynı aileden sürücü Şeref S.(64), Kezban S. (59), Seray S. (26) ve Ayşe S. (38) yaralandılar. Yaralılara sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürdüler. Bucak devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 11:50 sıralarında Antalya Burdur karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bucak’tan Antalya yönüne giden Şeref D. (24) kullandığı 15 ED 365 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu aynı yöne giden Şeref S. (64) yönetimindeki 15 ABV 451 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkarak orta refüjde taklalar atarak ters dönen araçta aynı aileden sürücü Şeref S.(64), Kezban S. (59), Seray S. (26) ve Ayşe S. (38) yaralandılar. Yaralılara sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürdüler.

Bucak devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.