BUCAK’TA VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER İÇİN HATİM OKUNUP LOKMA DAĞITILDI

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.12.2021 - 15:34, Güncelleme: 17.12.2021 - 15:55
 

BUCAK’TA VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER İÇİN HATİM OKUNUP LOKMA DAĞITILDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Gelecek Gençlikte” projesi kapsamında vefat eden öğretmenler ve yakınları adına Hatmi şerif okunup lokma dağıtıldı.
Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası bahçesinde yapılan programa Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan vekili Yasin Çİçek, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, vefat eden öğretmenlerin yakınları, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. “Gelecek Gençlikte” projesi kapsamında hatmi şerif okundu ve lokma tatlısı dağıtıldı.   BURDUR’DA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMADI Hayatını kaybeden öğretmenler için hatmi şerif okunması ve lokma tatlısı dağıtımından sonra Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan vekili Yasin Çiçek, İl Milli Eğitim müdürü Erdem Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar  ile birlikte Çamlıca Mahallesinde Çamlıca İlkokulunda kütüphane açılışını yaptılar. Açılış Öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya “İlimizde toplam sekiz tane kütüphanesi olmayan okul tespit ettik. Bu okullarımızda kütüphaneleri tamamlayarak açılışını yapıyoruz. Bu günden itibaren Burdur’ da kütüphanesiz okul kalmadı. Türkiye’de bu ayın sonuna kadar kütüphanesiz okul kalmayacak. Kütüphanelerimiz çocuklarımaza ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ise yaptığı konuşmada “İlçemizde kütüphanesi olmayan 3 okulumuzun kütüphanelerine bu gün kavuşmuş olacak. Ancak bunun dışında atölyesiz bir okulumuzun da kalmamasını istemiyoruz” dedi. Kaymakam Erol Tanrıkulu,  İlçemizde hayırseverleri desteği ile kütüphanelerimizi ve atölyeler açtık. Toplumun nitelikli kaliteli olabilmesi için bunun yolu düzgün bir eğitimden geçiyor bunda da en etkili yolun birisi de kitap okumak oluyor. Yapılacak projeler ile çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız dedi. Yapılan konuşmalardan sonra Çamlıca İlkokulunun Kütüphanesi açıldı. Protokol daha sonra Kızılkaya Kasabasında Kızılkaya ilkokulu ve Kuşbaba Köyünde Kuşbaba ilkokulu kütüphane açılışlarını gerçekleştirdiler.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Gelecek Gençlikte” projesi kapsamında vefat eden öğretmenler ve yakınları adına Hatmi şerif okunup lokma dağıtıldı.

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası bahçesinde yapılan programa Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan vekili Yasin Çİçek, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, vefat eden öğretmenlerin yakınları, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. “Gelecek Gençlikte” projesi kapsamında hatmi şerif okundu ve lokma tatlısı dağıtıldı.

 

BURDUR’DA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMADI

Hayatını kaybeden öğretmenler için hatmi şerif okunması ve lokma tatlısı dağıtımından sonra Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan vekili Yasin Çiçek, İl Milli Eğitim müdürü Erdem Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar  ile birlikte Çamlıca Mahallesinde Çamlıca İlkokulunda kütüphane açılışını yaptılar. Açılış Öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya “İlimizde toplam sekiz tane kütüphanesi olmayan okul tespit ettik. Bu okullarımızda kütüphaneleri tamamlayarak açılışını yapıyoruz. Bu günden itibaren Burdur’ da kütüphanesiz okul kalmadı. Türkiye’de bu ayın sonuna kadar kütüphanesiz okul kalmayacak. Kütüphanelerimiz çocuklarımaza ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ise yaptığı konuşmada “İlçemizde kütüphanesi olmayan 3 okulumuzun kütüphanelerine bu gün kavuşmuş olacak. Ancak bunun dışında atölyesiz bir okulumuzun da kalmamasını istemiyoruz” dedi. Kaymakam Erol Tanrıkulu,  İlçemizde hayırseverleri desteği ile kütüphanelerimizi ve atölyeler açtık. Toplumun nitelikli kaliteli olabilmesi için bunun yolu düzgün bir eğitimden geçiyor bunda da en etkili yolun birisi de kitap okumak oluyor. Yapılacak projeler ile çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Çamlıca İlkokulunun Kütüphanesi açıldı. Protokol daha sonra Kızılkaya Kasabasında Kızılkaya ilkokulu ve Kuşbaba Köyünde Kuşbaba ilkokulu kütüphane açılışlarını gerçekleştirdiler.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.