Bucak’ta yeni yılın ilki Zeynep Bebek

Yaşam (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.01.2022 - 00:41, Güncelleme: 01.01.2022 - 11:37
 

Bucak’ta yeni yılın ilki Zeynep Bebek

Belediye Başkanı Emrullah Ünal yeni yılın ilk bebeğini kucağına aldı.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve eşleri hanımefendi Ayşe Ünal, Bucak Devlet Hastanesi’nde doğan, 2022 yılının ilk bebeğini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal , yeni yılın ilk dakikalarında Bucak Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hasta ve yakınları ile hastane personelin yeni yılını kutladı. Daha sonra doğum servisine geçen Başkan Ünal, yeni doğan servisinde bulunan Yuva ailesini ziyaret ederek onların yeni yılını kutladı. Başkan Ünal, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Zeynep Bebekle de yakından ilgilendi. “HOŞ GELDİN BEBEK” HEDİYE PAKETLERİNİ VERDİ Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yeni doğum yapan annelere Bucak Belediyesi’nin hazırladığı, “hoş geldin bebek” hediye paketlerini takdim etti. Yeni doğan bebeklerle de yakından ilgilenen Başkan Yücel, yeni yıl bebeklerine çeşitli hediyeler vererek onlara sağlıklı bir ömür diledi.
Belediye Başkanı Emrullah Ünal yeni yılın ilk bebeğini kucağına aldı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve eşleri hanımefendi Ayşe Ünal, Bucak Devlet Hastanesi’nde doğan, 2022 yılının ilk bebeğini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal , yeni yılın ilk dakikalarında Bucak Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hasta ve yakınları ile hastane personelin yeni yılını kutladı. Daha sonra doğum servisine geçen Başkan Ünal, yeni doğan servisinde bulunan Yuva ailesini ziyaret ederek onların yeni yılını kutladı. Başkan Ünal, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Zeynep Bebekle de yakından ilgilendi.

“HOŞ GELDİN BEBEK” HEDİYE PAKETLERİNİ VERDİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yeni doğum yapan annelere Bucak Belediyesi’nin hazırladığı, “hoş geldin bebek” hediye paketlerini takdim etti. Yeni doğan bebeklerle de yakından ilgilenen Başkan Yücel, yeni yıl bebeklerine çeşitli hediyeler vererek onlara sağlıklı bir ömür diledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.