Bucak’ta Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenleniyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.05.2022 - 19:29, Güncelleme: 13.05.2022 - 19:32
 

Bucak’ta Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenleniyor

BURDUR’ un Bucak ilçesinde farklı üniversitelerden akademisyenler ve bürokotlardan oluşan yaklaşık 40 kişinin katılımı ile yerel yönetimler çalıştayı başladı. Çalıştay üç gün sürecek.
Buca Kent Ormanında başlayan çalıştaya Bucak Kaymakam vekili Çeltikçi Kaymakamı İsmail Demirtaş, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Refiği Davut Boztaş, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İçişleri Bakanlığından Doç. Dr. Selim Çapar, Baş. Kont. Recep Demir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinden Doç. Dr. Cenay Babaoğlu, Doç. Dr. Abdullah Aydın, Arş. Dr. Gökber Uray,  Süleyman Demirel Üniversitesinden  Doç. Dr. Elvettin Akman, Pamukkale Üniversitesinden Doç. Dr. Sefa Usta, Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Hüseyin Özgün, Eskişehir Üniversitesinden Prof. Dr. Alper Özmen, Hacette Üniversitesinden Prof. Dr. Doğan Nadi Leblebici, Kırıkkale Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan Yaylı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinden Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Kahraman Maraş Sütçü Üniversitesinden Doç. Dr. Aziz Belli, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Berat Akıncı, Dumlupınar Üniversitesinden Prof. Dr. Özgür Önder, Doç. Dr. Murat Yaman, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinden Prof. Dr. Ercan Oktay, Doç. Dr. Şerife Pekküçükşen, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinden Doç. Dr. Altuğ Göktaş, Düzce Üniversitesinden Dr. Öğr.Üy. Hicran Çelikkaya, Akdeniz Üniversitesinden Dr. Öğr.Ü. Serkan Doru, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Prof. Dr. Murat Kayıkçı, Doç. Dr. Sabrina Kayıkçı, Polis Akademisinden Doç. Dr. Mustafa Yayla ve Jandarma Sahil Güvenlik Akademisinden Doç. Dr. Tekin Avanver, Bucak belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ve Yasin Çiçek ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz katıldılar.   Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Yaklaşımlar Çalıştayının açılış konuşmasını yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal değişik üniversitelerden gelen misafir ve konuklara, Taşın aş olduğu, taşın iş olduğu kültür merkezi Bucak’a hoş geldiniz diyerek söze başlayan Başkan Emrullah Ünal “yapılan bu çalıştayın yerel yönetimler ile ilgilenen akademisyenlere, politika belirleyicilere hem de uygulayıcı konumundaki belediye başkanlarına ışık tutacak mahiyette olduğunu görüyorum. Çalıştayın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Çeltikçi kaymakamı, Bucak Kaymakam Vekili İsmail Demirtaş ise yaptığı konuşmada, bu çalıştayda inanıyorum ki, gerek çözüm önerileri, gerek politika anlamında çok ciddi katkılar sunacaktır dedi. Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Yaklaşımlar Çalıştayı cumartesi günü kent Ormanında çalıştay gruplarının çalışmaları, çalıştay gruplarının sunumları yapılacak. Çalıştay çalışmalarını arkasından çeşitli üniversitelerden gelen misafir ve hocalara ilçenin tarihi ve turistik yerlerinden karacaören baraj gölünde tekne turu, Pazar günü ise Salda ve Burdur gölü, İnsuyu mağarası gezilerinden sonra Sagalassos Antik Kent gezisi ile sona erecek.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde farklı üniversitelerden akademisyenler ve bürokotlardan oluşan yaklaşık 40 kişinin katılımı ile yerel yönetimler çalıştayı başladı. Çalıştay üç gün sürecek.

Buca Kent Ormanında başlayan çalıştaya Bucak Kaymakam vekili Çeltikçi Kaymakamı İsmail Demirtaş, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Refiği Davut Boztaş, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İçişleri Bakanlığından Doç. Dr. Selim Çapar, Baş. Kont. Recep Demir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinden Doç. Dr. Cenay Babaoğlu, Doç. Dr. Abdullah Aydın, Arş. Dr. Gökber Uray,  Süleyman Demirel Üniversitesinden  Doç. Dr. Elvettin Akman, Pamukkale Üniversitesinden Doç. Dr. Sefa Usta, Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Hüseyin Özgün, Eskişehir Üniversitesinden Prof. Dr. Alper Özmen, Hacette Üniversitesinden Prof. Dr. Doğan Nadi Leblebici, Kırıkkale Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan Yaylı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinden Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Kahraman Maraş Sütçü Üniversitesinden Doç. Dr. Aziz Belli, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Berat Akıncı, Dumlupınar Üniversitesinden Prof. Dr. Özgür Önder, Doç. Dr. Murat Yaman, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinden Prof. Dr. Ercan Oktay, Doç. Dr. Şerife Pekküçükşen, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinden Doç. Dr. Altuğ Göktaş, Düzce Üniversitesinden Dr. Öğr.Üy. Hicran Çelikkaya, Akdeniz Üniversitesinden Dr. Öğr.Ü. Serkan Doru, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Prof. Dr. Murat Kayıkçı, Doç. Dr. Sabrina Kayıkçı, Polis Akademisinden Doç. Dr. Mustafa Yayla ve Jandarma Sahil Güvenlik Akademisinden Doç. Dr. Tekin Avanver, Bucak belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ve Yasin Çiçek ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz katıldılar.

 

Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Yaklaşımlar Çalıştayının açılış konuşmasını yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal değişik üniversitelerden gelen misafir ve konuklara, Taşın aş olduğu, taşın iş olduğu kültür merkezi Bucak’a hoş geldiniz diyerek söze başlayan Başkan Emrullah Ünal “yapılan bu çalıştayın yerel yönetimler ile ilgilenen akademisyenlere, politika belirleyicilere hem de uygulayıcı konumundaki belediye başkanlarına ışık tutacak mahiyette olduğunu görüyorum. Çalıştayın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Çeltikçi kaymakamı, Bucak Kaymakam Vekili İsmail Demirtaş ise yaptığı konuşmada, bu çalıştayda inanıyorum ki, gerek çözüm önerileri, gerek politika anlamında çok ciddi katkılar sunacaktır dedi.

Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Yaklaşımlar Çalıştayı cumartesi günü kent Ormanında çalıştay gruplarının çalışmaları, çalıştay gruplarının sunumları yapılacak. Çalıştay çalışmalarını arkasından çeşitli üniversitelerden gelen misafir ve hocalara ilçenin tarihi ve turistik yerlerinden karacaören baraj gölünde tekne turu, Pazar günü ise Salda ve Burdur gölü, İnsuyu mağarası gezilerinden sonra Sagalassos Antik Kent gezisi ile sona erecek.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.