Burdur amatör kümenin tek kadın saha komiseri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.11.2022 - 11:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 13:36
 

Burdur amatör kümenin tek kadın saha komiseri

Burdur amatör kümenin tek kadın saha komiseri
 Burdur'da Tansu Fırın (29), futbol saha komiseri olarak amatör küme maçlarında görev yapıyor. Kentteki tek kadın saha komiseri olan Tansu Fırın, bu işi kendisi gibi saha komiseri olan eşinin teşvikiyle başladığını söyledi. Futbolcuların kendisine bazen 'abla', bazen de 'hocam' diye hitap ettiklerini belirten Fırın, "Bu işi yapabildiğim sürece yapmaya devam edeceğim" dedi. Burdur'un tek kadın futbol saha komiseri olan Tansu Fırın, iki sezondur amatör küme maçlarında görev alıyor. Eşi de 3 sezondur amatör küme maçlarında saha komiseri olarak görev yapan Tansu Fırın, "İşimi severek yapıyorum. Burdur'da görev yapan tek kadın saha komiseriyim. Çevremdeki kadınlar da beni görünce özeniyor. 'Biz de olabilir miyiz, nasıl evraklar gerekiyor' diye soruyorlar. Futbol camiasında böyle örnek olabilmek de çok güzel bir şey. Maçlarda görev almak benim için büyük bir zevk. Tabii bazı riskleri de var. Sorunları var. Her işin olduğu gibi bunun da bir zorluğu var ama gurur duyarak, severek yapıyorum" diye konuştu Eşinin teşvikiyle saha komiseri olarak görev yapmaya başladığını aktaran Tansu Fırın, "İlk başta erkek saha komiseri arkadaşlarım şaşırdı ama onlar da olumlu karşıladı, hatta başka kadınların da saha komiseri olmasını istiyorlar. İnşallah daha çok kadın saha komiseri görev yapar" şeklinde konuştu. Futbolcuların kendisine bazen 'abla', bazen de 'hocam' diye hitap ettiklerini belirten Fırın, "Futbolcular çok iyiler. Şu ana kadar futbolculardan bana karşı hakaret, kırıcı bir söz duymadım. Bu işi yapabildiğim sürece yapmaya devam edeceğim" dedi. (DHA) GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tansu Fırın sahaya çıkarken - Maçta görev yaparken - Tansu Fırın'ın açıklamaları (FOTOĞRAFLI)  
Burdur amatör kümenin tek kadın saha komiseri

 Burdur'da Tansu Fırın (29), futbol saha komiseri olarak amatör küme maçlarında görev yapıyor. Kentteki tek kadın saha komiseri olan Tansu Fırın, bu işi kendisi gibi saha komiseri olan eşinin teşvikiyle başladığını söyledi. Futbolcuların kendisine bazen 'abla', bazen de 'hocam' diye hitap ettiklerini belirten Fırın, "Bu işi yapabildiğim sürece yapmaya devam edeceğim" dedi.

Burdur'un tek kadın futbol saha komiseri olan Tansu Fırın, iki sezondur amatör küme maçlarında görev alıyor. Eşi de 3 sezondur amatör küme maçlarında saha komiseri olarak görev yapan Tansu Fırın, "İşimi severek yapıyorum. Burdur'da görev yapan tek kadın saha komiseriyim. Çevremdeki kadınlar da beni görünce özeniyor. 'Biz de olabilir miyiz, nasıl evraklar gerekiyor' diye soruyorlar. Futbol camiasında böyle örnek olabilmek de çok güzel bir şey. Maçlarda görev almak benim için büyük bir zevk. Tabii bazı riskleri de var. Sorunları var. Her işin olduğu gibi bunun da bir zorluğu var ama gurur duyarak, severek yapıyorum" diye konuştu
Eşinin teşvikiyle saha komiseri olarak görev yapmaya başladığını aktaran Tansu Fırın, "İlk başta erkek saha komiseri arkadaşlarım şaşırdı ama onlar da olumlu karşıladı, hatta başka kadınların da saha komiseri olmasını istiyorlar. İnşallah daha çok kadın saha komiseri görev yapar" şeklinde konuştu.
Futbolcuların kendisine bazen 'abla', bazen de 'hocam' diye hitap ettiklerini belirten Fırın, "Futbolcular çok iyiler. Şu ana kadar futbolculardan bana karşı hakaret, kırıcı bir söz duymadım. Bu işi yapabildiğim sürece yapmaya devam edeceğim" dedi. (DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Tansu Fırın sahaya çıkarken
- Maçta görev yaparken
- Tansu Fırın'ın açıklamaları
(FOTOĞRAFLI)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.