Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle mesaj yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.09.2022 - 08:38, Güncelleme: 19.09.2022 - 08:38
 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle mesaj yayınladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle mesaj yayınladı
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde   Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millettir. Bu millet hiçbir zaman bağımsızlığından taviz vermemiştir. Bu uğurda çok savaş yapmış, birçok insanını şehit ve gazi vermiştir.   Gazilik unvanı hayatta olan bir insanın taşıyabileceği en yüce makamdır. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bu cennet vatan topraklarında bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.    Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı; Türk kahramanlık tarihinin sönmeyen meşaleleridir.   Onlar, yüce Türk Ulus’unun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, ülkelerine hizmet etmişler, yurtseverlikleriyle örnek olmuşlardır. Türk Ulusu, şehit ve gazilerini her zaman en yüce duygularla anımsamakta, onlara sonsuz sevgi ve saygı duymaktadır. Bizlerde bu vatan için, elimizden gelenin en iyisini yaparak onlara layık olmalıyız, onların göstermiş olduğu fedakârlığın karşılığını vermeliyiz.   Tüm bu duygu ve düşüncelerle toprağı vatan yapan; kahramanlıklarıyla tarihin gidişatını değiştiren; ülkesi için canını feda etmekten bir an bile çekinmeyen ve bu uğurda gazilik unvanına sahip olan tüm gazilerimizin, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor; Başta Gazi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle mesaj yayınladı

Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde

 

Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millettir. Bu millet hiçbir zaman bağımsızlığından taviz vermemiştir. Bu uğurda çok savaş yapmış, birçok insanını şehit ve gazi vermiştir.

 

Gazilik unvanı hayatta olan bir insanın taşıyabileceği en yüce makamdır. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bu cennet vatan topraklarında bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. 

 

Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı; Türk kahramanlık tarihinin sönmeyen meşaleleridir.

 

Onlar, yüce Türk Ulus’unun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, ülkelerine hizmet etmişler, yurtseverlikleriyle örnek olmuşlardır. Türk Ulusu, şehit ve gazilerini her zaman en yüce duygularla anımsamakta, onlara sonsuz sevgi ve saygı duymaktadır. Bizlerde bu vatan için, elimizden gelenin en iyisini yaparak onlara layık olmalıyız, onların göstermiş olduğu fedakârlığın karşılığını vermeliyiz.

 

Tüm bu duygu ve düşüncelerle toprağı vatan yapan; kahramanlıklarıyla tarihin gidişatını değiştiren; ülkesi için canını feda etmekten bir an bile çekinmeyen ve bu uğurda gazilik unvanına sahip olan tüm gazilerimizin, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor; Başta Gazi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.