Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümünü mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.03.2022 - 13:09, Güncelleme: 17.03.2022 - 13:09
 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümünü mesajı

Çanakkale Zaferi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kulaklarımıza kazınan; vatanın, bayrağın ne kadar değerli olduğunu anlatan ‘Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum’ sözüdür Çanakkale Zaferi.
“Çanakkale Geçilmez” diyerek tüm dünyaya karşı duran şanlı ecdadımızdır Çanakkale Zaferi. Dünyanın en güçlü donanmalarını bozguna uğratan Nusret Mayın Gemisi’dir Çanakkale Zaferi.   Mehmet Çavuş’tur, Nezahat Onbaşı’dır, Zeynep Mido Çavuş’tur, Çanakkale’nin kahraman birliği 57. Alay’dır Çanakkale Zaferi.   Ülkenin dört bir yanından cepheye koşan gencecik evlatlarımızdır; analarının döktüğü gözyaşlarıdır Çanakkale Zaferi.    Atalarımızdan dinlediğimiz nice kahramanlık hikâyeleridir Çanakkale Zaferi. Bir şahlanış, varoluş destanıdır. Vatan, toprak, hilal uğruna canını hiçe sayan nice şehitlerimizdir.    Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde en önemli kazanılan savaşlardan birisidir.  Bugün bu topraklarda Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak yaşayabiliyorsak, biz 18 Mart’a çok şey borçluyuz. Bu topraklarda yatan binlerce atamıza minnettarız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki,  Atalarımızın kanlarıyla sulanan bu cennet topraklar; daha nice evlatlar yetiştirmeye devam edecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine göz diken karanlık güçler, dün olduğu gibi bugün de emellerine asla ulaşamayacaktır.   Bu zafer, Türk’ün gücünü dünyaya ispatlayan kahramanlık mücadelesidir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümünü büyük bir gurur ile kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımızı, vatanını canından üstün bilen şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.” Dedi.  
Çanakkale Zaferi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kulaklarımıza kazınan; vatanın, bayrağın ne kadar değerli olduğunu anlatan ‘Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum’ sözüdür Çanakkale Zaferi.

“Çanakkale Geçilmez” diyerek tüm dünyaya karşı duran şanlı ecdadımızdır Çanakkale Zaferi. Dünyanın en güçlü donanmalarını bozguna uğratan Nusret Mayın Gemisi’dir Çanakkale Zaferi.

 

Mehmet Çavuş’tur, Nezahat Onbaşı’dır, Zeynep Mido Çavuş’tur, Çanakkale’nin kahraman birliği 57. Alay’dır Çanakkale Zaferi.

 

Ülkenin dört bir yanından cepheye koşan gencecik evlatlarımızdır; analarının döktüğü gözyaşlarıdır Çanakkale Zaferi. 

 

Atalarımızdan dinlediğimiz nice kahramanlık hikâyeleridir Çanakkale Zaferi. Bir şahlanış, varoluş destanıdır. Vatan, toprak, hilal uğruna canını hiçe sayan nice şehitlerimizdir. 

 

Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde en önemli kazanılan savaşlardan birisidir.  Bugün bu topraklarda Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak yaşayabiliyorsak, biz 18 Mart’a çok şey borçluyuz. Bu topraklarda yatan binlerce atamıza minnettarız.

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki,  Atalarımızın kanlarıyla sulanan bu cennet topraklar; daha nice evlatlar yetiştirmeye devam edecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine göz diken karanlık güçler, dün olduğu gibi bugün de emellerine asla ulaşamayacaktır.

 

Bu zafer, Türk’ün gücünü dünyaya ispatlayan kahramanlık mücadelesidir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümünü büyük bir gurur ile kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımızı, vatanını canından üstün bilen şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.” Dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.