Burdur Belediyesi küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.01.2022 - 11:27, Güncelleme: 18.01.2022 - 11:27
 

Burdur Belediyesi küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı

Burdur’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından küreme ve tuzlama çalışmaları başladı.
Sabah saatlerinde Burdur’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Burdur Belediyesi teyakkuza geçti.   Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Sabah saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, günlük hayatı olumsuz etkilemesin diye Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Şehir Merkezimizin her noktasında tuzlama ve küreme çalışmalarına devam ediyor. Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kaldırımlarda da temizleme ve tuzlama çalışmaları arkadaşlarımız yapmaktadır. Yağsın bereket olsun. Daha fazla yağmasında herhangi bir sakınca yok, yeter ki yağsın yeter ki su olsun. Biz kaldırımlarımızı, yollarımızı temizleriz.” dedi.
Burdur’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından küreme ve tuzlama çalışmaları başladı.

Sabah saatlerinde Burdur’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Burdur Belediyesi teyakkuza geçti.

 

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Sabah saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, günlük hayatı olumsuz etkilemesin diye Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Şehir Merkezimizin her noktasında tuzlama ve küreme çalışmalarına devam ediyor. Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kaldırımlarda da temizleme ve tuzlama çalışmaları arkadaşlarımız yapmaktadır. Yağsın bereket olsun. Daha fazla yağmasında herhangi bir sakınca yok, yeter ki yağsın yeter ki su olsun. Biz kaldırımlarımızı, yollarımızı temizleriz.” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.