Burdur Birinci Amatör'de gol yağmuru

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2022 - 14:20, Güncelleme: 28.11.2022 - 15:49
 

Burdur Birinci Amatör'de gol yağmuru

Burdur Birinci Amatör'de gol yağmuru
BURDUR Birinci Amatör Küme'nin 6'ncı haftasında oynanan 4 karşılaşmada 39 gol atıldı. Burdur Birinci Amatör Küme'de en farklı skoru rakibini 21-0 yenen Bucak Belediye Oğuzhanspor elde etti. Ligde ikinci sırada bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor ilk yarısını 10-0 önde bitirdiği karşılaşmanın ikinci yarısında Karamanlıspor'a 11 gol daha atarak sahadan 21-0 galip ayrıldı. Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda ise Burdur Belediyespor: 2- Hacılar Gençlikspor: 4, Burdur Esnafspor: 3- Burdurspor: 3, Gölhisarspor: 0- Tefenni Belediyespor: 6 sonuçları ortaya çıktı. Bu sonuçlarla Tefenni Belediyespor 18 puanla liderliğini devam ettirirken Bucak Belediye Oğuzhanspor 15 puanla ikinci, Burdurspor ise 11 puanla üçüncü sırada yer aldı. FOTOĞRAFLI  
Burdur Birinci Amatör'de gol yağmuru

BURDUR Birinci Amatör Küme'nin 6'ncı haftasında oynanan 4 karşılaşmada 39 gol atıldı.

Burdur Birinci Amatör Küme'de en farklı skoru rakibini 21-0 yenen Bucak Belediye Oğuzhanspor elde etti. Ligde ikinci sırada bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor ilk yarısını 10-0 önde bitirdiği karşılaşmanın ikinci yarısında Karamanlıspor'a 11 gol daha atarak sahadan 21-0 galip ayrıldı.

Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda ise Burdur Belediyespor: 2- Hacılar Gençlikspor: 4, Burdur Esnafspor: 3- Burdurspor: 3, Gölhisarspor: 0- Tefenni Belediyespor: 6 sonuçları ortaya çıktı. Bu sonuçlarla Tefenni Belediyespor 18 puanla liderliğini devam ettirirken Bucak Belediye Oğuzhanspor 15 puanla ikinci, Burdurspor ise 11 puanla üçüncü sırada yer aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.