BURDUR DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.12.2022 - 09:09, Güncelleme: 05.12.2022 - 09:09
 

BURDUR DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, yapımı devam eden Burdur Devlet Hastanesi inşaatında inceleme de bulundu.
Milletvekili Bayram Özçelik’e, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Sağlık İl Müdürü Dr. Sırrı Şenbayram, İl Başkan Yardımcısı Turan Yurduşen ve Rıza Adnan Uysal, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Üstün, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nedim Ongun, Şantiye şefi eşlik etti. İNŞAAT FİZİKİ GERÇEKLEŞTİRME %90 Devlet Hastanesi İnşaatı ile ilgili bilgi veren Milletvekili Bayram Özçelik “Yapımı devam eden Yeni Burdur Devlet Hastanemizde İl Başkanım, Başkan Yardımcılarım, İl Sağlık Müdürümüz, Başhekimiz ve heyetimizle birlikte incelemelerde bulunduk. %90 fiziki gerçekleşmenin tamamlandığı inşaatımızda dış mekanda alt yapı kontrolleri ve çevre düzenlemesi çalışmaları sürerken bir taraftan da içeride mekanik ve elektriksel montaj ve kontroller tüm hızı ile devam etmektedir.” Dedi. YENİ BİRİMLER AÇILACAK Yeni Hastanede, yeni birimlerinde hizmet vereceğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik” Yeni hastanemizin ihtiyacı olacak tüm tefrişat ve tıbbi cihazlar ile ilgili planlama ve alım süreci Sağlık Müdürlüğümüz ve Başhekimliğimiz tarafından takip edilmektedir. Yeni hastanemizde Onkoloji birimi ve Anjiografi Ünitesi de hizmet verecek. Hastanemizin Eğitim Araştırma hastanesine dönüştürülmesi ile ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir.” İfadelerini kullandı.
AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, yapımı devam eden Burdur Devlet Hastanesi inşaatında inceleme de bulundu.

Milletvekili Bayram Özçelik’e, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Sağlık İl Müdürü Dr. Sırrı Şenbayram, İl Başkan Yardımcısı Turan Yurduşen ve Rıza Adnan Uysal, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Üstün, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nedim Ongun, Şantiye şefi eşlik etti.

İNŞAAT FİZİKİ GERÇEKLEŞTİRME %90

Devlet Hastanesi İnşaatı ile ilgili bilgi veren Milletvekili Bayram Özçelik “Yapımı devam eden Yeni Burdur Devlet Hastanemizde İl Başkanım, Başkan Yardımcılarım, İl Sağlık Müdürümüz, Başhekimiz ve heyetimizle birlikte incelemelerde bulunduk. %90 fiziki gerçekleşmenin tamamlandığı inşaatımızda dış mekanda alt yapı kontrolleri ve çevre düzenlemesi çalışmaları sürerken bir taraftan da içeride mekanik ve elektriksel montaj ve kontroller tüm hızı ile devam etmektedir.” Dedi.

YENİ BİRİMLER AÇILACAK

Yeni Hastanede, yeni birimlerinde hizmet vereceğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik”

Yeni hastanemizin ihtiyacı olacak tüm tefrişat ve tıbbi cihazlar ile ilgili planlama ve alım süreci Sağlık Müdürlüğümüz ve Başhekimliğimiz tarafından takip edilmektedir. Yeni hastanemizde Onkoloji birimi ve Anjiografi Ünitesi de hizmet verecek. Hastanemizin Eğitim Araştırma hastanesine dönüştürülmesi ile ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir.” İfadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.