Burdur Gölü'nde uçurtma sörfü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.07.2022 - 10:07, Güncelleme: 18.07.2022 - 10:14
 

Burdur Gölü'nde uçurtma sörfü

Burdur Gölü'nde uçurtma sörfü
TATİL için Almanya'dan memleketi Burdur'a gelen doktor Mevlüt Doğar (54), Burdur Gölü'nde uçurtma sörfü yaptı. Almanya'da doktorluk yapan Mevlüt Doğar, iznini geçirmek için geldiği memleketi Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde kitesurf (uçurtma sörfü) yapılmasına izin verilmeyince Burdur Gölü'ne geldi. Doğar, rüzgarın da uygun olması ile uzun süre Burdur Gölü'ne uçurtma sörfü yaptı. Mevlüt Doğar, "Burdur'un Yeşilova ilçesinden geliyorum. Almanya'da yaşıyorum, orada kitesurf (uçurtma sörfü) sporunu öğrendim. Bugün Burdur Gölü'ne geldim. Gördüğüm kadarıyla güzel bir yer. Dalgası az, rüzgar güzel. Çok şahane.  Kitesurfing için çok ideal bir yer Burdur Gölü. 24 yıldır windsurf (rüzgar sörfü), 6 yıldır da kitesurf yapıyorum" dedi.  
Burdur Gölü'nde uçurtma sörfü

TATİL için Almanya'dan memleketi Burdur'a gelen doktor Mevlüt Doğar (54), Burdur Gölü'nde uçurtma sörfü yaptı.

Almanya'da doktorluk yapan Mevlüt Doğar, iznini geçirmek için geldiği memleketi Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde kitesurf (uçurtma sörfü) yapılmasına izin verilmeyince Burdur Gölü'ne geldi. Doğar, rüzgarın da uygun olması ile uzun süre Burdur Gölü'ne uçurtma sörfü yaptı.
Mevlüt Doğar, "Burdur'un Yeşilova ilçesinden geliyorum. Almanya'da yaşıyorum, orada kitesurf (uçurtma sörfü) sporunu öğrendim. Bugün Burdur Gölü'ne geldim. Gördüğüm kadarıyla güzel bir yer. Dalgası az, rüzgar güzel. Çok şahane.  Kitesurfing için çok ideal bir yer Burdur Gölü. 24 yıldır windsurf (rüzgar sörfü), 6 yıldır da kitesurf yapıyorum" dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.