Burdur Şoförler Odası'nın yeni başkanı Hasan Yalçın

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.01.2022 - 12:59, Güncelleme: 09.01.2022 - 12:59
 

Burdur Şoförler Odası'nın yeni başkanı Hasan Yalçın

Burdur Şoförler Odası'nın yeni başkanı Hasan Yalçın
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nda Hasan Yalçın başkanlığa seçildi. Burdur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu, Yeni Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Mevcut başkan Durmuş Ceylan, Hasan Yalçın ve Volkan Göl’ün başkanlık için yarıştığı kongrede, 504 üye oy kullandı. 495’i geçerli olan oyların 286’sını alan Hasan Yalçın, Burdur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına seçildi. Kongrede 1996 yılından bu yana başkanlık yapan Durmuş Ceylan 184, Volkan Göl 25 oy aldı. Başkan seçilen Hasan Yalçın, “Şahsım ve yönetim kurulum adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep beraberiz. Ben değil hepimiz kazandık. Odamız kazandı, Burdurumuz kazandı. Hepimize hayırlı olsun. Gece gündüz, 24 saat yanınızdayım. Her zaman emrinizdeyim" dedi. Yalçın’ın yönetimi şu isimlerden oluştu; Ali Çakır, İbrahim Güven, Tefik Alptekin, Ali Akşit, Süleyman Özyurt ve Adem Göçmen. FOTOĞRAFLI
Burdur Şoförler Odası'nın yeni başkanı Hasan Yalçın

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nda Hasan Yalçın başkanlığa seçildi.

Burdur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu, Yeni Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Mevcut başkan Durmuş Ceylan, Hasan Yalçın ve Volkan Göl’ün başkanlık için yarıştığı kongrede, 504 üye oy kullandı. 495’i geçerli olan oyların 286’sını alan Hasan Yalçın, Burdur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına seçildi. Kongrede 1996 yılından bu yana başkanlık yapan Durmuş Ceylan 184, Volkan Göl 25 oy aldı.

Başkan seçilen Hasan Yalçın, “Şahsım ve yönetim kurulum adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep beraberiz. Ben değil hepimiz kazandık. Odamız kazandı, Burdurumuz kazandı. Hepimize hayırlı olsun. Gece gündüz, 24 saat yanınızdayım. Her zaman emrinizdeyim" dedi. Yalçın’ın yönetimi şu isimlerden oluştu; Ali Çakır, İbrahim Güven, Tefik Alptekin, Ali Akşit, Süleyman Özyurt ve Adem Göçmen.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.