Burdur Valisi Ali Arslantaş, 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.03.2022 - 09:05, Güncelleme: 14.03.2022 - 09:05
 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir: “Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire’nin 14 Mart 1827 tarihinde kuruluşu ülkemizde modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilmekte birlikte okulun kuruluş günü olan 14 Mart, Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır. Sağlık çalışanları, insanı yaşatmayı ve ona daha üstün bir hayat sunmayı amaç edinerek her türlü zor koşulda, kendilerine emanet edilen bu kutsal mesleği özveriyle sürdürmektedirler. Sağlıklı ve mutlu birey, bir toplumun en büyük zenginliğidir. Sağlıklı toplum ve kentin sosyal rehabilitasyonuna katkı sağlamak için verilen hizmetler açısından ülkemiz, dünya ülkeleri önünde örnek ülke haline gelmiştir. Öncelikli olarak sağlığımızı kollayan, canımızı emanet alan, zor koşullarda fedakârca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımıza, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile gece gündüz demeden fedakârca çalışan ve bu salgın döneminde insanüstü bir gayretle canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

“Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire’nin 14 Mart 1827 tarihinde kuruluşu ülkemizde modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilmekte birlikte okulun kuruluş günü olan 14 Mart, Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Sağlık çalışanları, insanı yaşatmayı ve ona daha üstün bir hayat sunmayı amaç edinerek her türlü zor koşulda, kendilerine emanet edilen bu kutsal mesleği özveriyle sürdürmektedirler.

Sağlıklı ve mutlu birey, bir toplumun en büyük zenginliğidir. Sağlıklı toplum ve kentin sosyal rehabilitasyonuna katkı sağlamak için verilen hizmetler açısından ülkemiz, dünya ülkeleri önünde örnek ülke haline gelmiştir.

Öncelikli olarak sağlığımızı kollayan, canımızı emanet alan, zor koşullarda fedakârca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımıza, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.


Bu vesile ile gece gündüz demeden fedakârca çalışan ve bu salgın döneminde insanüstü bir gayretle canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.