Burdur Valisi Ali Arslantaş, Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.10.2022 - 14:46, Güncelleme: 18.10.2022 - 14:46
 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlamıştır.
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir: Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, ilk halkasını oluşturan muhtarlarımıza verilen önemin bir göstergesi olarak, 2015 yılından itibaren 19 Ekim tarihi her yıl “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır. Muhtarlarımız görev yaptıkları köylerde ve mahallelerde devletimizin taşradaki en temel taşıdırlar. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır. Bizzat yaşadıkları köy veya mahallelerindeki sorunların tespit edilerek ilgili makamlara aktarılması, takibinin yapılması, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında Muhtarlarımız, halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görerek çok önemli bir kamu hizmetini yerine getirmekteler. Bu doğrultuda birlikte ilimizde mesai yürüttüğümüz Muhtarlarımızın da, büyük bir özveri ve gayret içerisinde çalıştıklarını görmekten memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle başta görevi başında bu millete hizmet için şehit düşen muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü en samimi duygularımla kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum.” demiştir.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlamıştır.

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, ilk halkasını oluşturan muhtarlarımıza verilen önemin bir göstergesi olarak, 2015 yılından itibaren 19 Ekim tarihi her yıl “ Muhtarlar Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Muhtarlarımız görev yaptıkları köylerde ve mahallelerde devletimizin taşradaki en temel taşıdırlar. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır.

Bizzat yaşadıkları köy veya mahallelerindeki sorunların tespit edilerek ilgili makamlara aktarılması, takibinin yapılması, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında Muhtarlarımız, halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görerek çok önemli bir kamu hizmetini yerine getirmekteler.

Bu doğrultuda birlikte ilimizde mesai yürüttüğümüz Muhtarlarımızın da, büyük bir özveri ve gayret içerisinde çalıştıklarını görmekten memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Bu vesileyle başta görevi başında bu millete hizmet için şehit düşen muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tüm muhtarlarımızın “ Muhtarlar Günü”nü en samimi duygularımla kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum.” demiştir.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.