Burdur Valisi Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.04.2022 - 11:27, Güncelleme: 08.04.2022 - 11:27
 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir; Toplumun huzur ve güven içerisinde, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı, halkımızın can ve mal emniyetinin korunması adına fedakârca hizmet veren Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yıldönümünü kutluyorum. Türk Polis Teşkilatımız 177 yıldır kamu düzenin korunması, asayişin sağlanması ve milletimizin huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet vermektedir. Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan, verilen görevi yerine getiren emniyet mensupları, yüksek disiplin anlayışına sahip, vatandaşına karşı hoşgörülü ve güler yüzlü olmasıyla milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Ülkemizin ulusal güvenliği noktasında her türlü tehdidi bertaraf eden Polis Teşkilatımızın değerli mensupları toplumsal olaylarda vatanımıza, milletimize karşı yapılan her türlü terör saldırısı karşısında halkımızla bütünleşerek devlet-millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sergilemiştir. Kuruluşundan bu zamana kadar geçen sürede güçlenmeye devam etmiş, teknolojik alt yapısıyla, en son sistem araç ve gereçlerle modern bir polis teşkilatı olmuştur. Bu vesileyle Şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Başta İlimizde olmak üzere ülkemizin her yerinde görev yapan Polis Teşkilatımızın değerli çalışanlarının Polis Haftası’nı kutluyor, mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum”
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir;

Toplumun huzur ve güven içerisinde, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı, halkımızın can ve mal emniyetinin korunması adına fedakârca hizmet veren Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yıldönümünü kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatımız 177 yıldır kamu düzenin korunması, asayişin sağlanması ve milletimizin huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet vermektedir. Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan, verilen görevi yerine getiren emniyet mensupları, yüksek disiplin anlayışına sahip, vatandaşına karşı hoşgörülü ve güler yüzlü olmasıyla milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Ülkemizin ulusal güvenliği noktasında her türlü tehdidi bertaraf eden Polis Teşkilatımızın değerli mensupları toplumsal olaylarda vatanımıza, milletimize karşı yapılan her türlü terör saldırısı karşısında halkımızla bütünleşerek devlet-millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sergilemiştir.

Kuruluşundan bu zamana kadar geçen sürede güçlenmeye devam etmiş, teknolojik alt yapısıyla, en son sistem araç ve gereçlerle modern bir polis teşkilatı olmuştur.

Bu vesileyle Şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Başta İlimizde olmak üzere ülkemizin her yerinde görev yapan Polis Teşkilatımızın değerli çalışanlarının Polis Haftası’nı kutluyor, mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.