Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.07.2022 - 09:01, Güncelleme: 08.07.2022 - 09:01
 

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Vali Arslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan ve bizi birbirimize bağlayan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinde buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, Sevgi, saygı ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı, küslüklerin ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı önemli günlerdir. Böylesine güzel olan manevi değerlerimizi hayatın her alanında çocuklarımızın zihinlerine nakşetmeliyiz. Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok yaşanmasını, sevginin, barışın, milli ve dini değerlerin, örf ve adetlerin en üst seviyede yaşadığı günler olmasını diliyorum. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi için, Kurban Bayramı tatili süresince artan trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, seyahat edecek bütün vatandaşlarımızdan trafikte dikkatli olmalarını, kurallara riayet ederek yolculuk yapmalarını önemle rica ediyorum. Rabbim ibadetlerimizi bayram ruhuna uygun gerçekleştirmeyi nasip eylesin. Bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramı süresince görev yapacak başta  güvenlik güçlerimiz olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelimize kolaylıklar diliyor, Burdurlu hemşehrilerimizin ve Milletimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, iyi bayramlar diliyorum.  
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Arslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan ve bizi birbirimize bağlayan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinde buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar, Sevgi, saygı ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı, küslüklerin ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı önemli günlerdir. Böylesine güzel olan manevi değerlerimizi hayatın her alanında çocuklarımızın zihinlerine nakşetmeliyiz.

Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok yaşanmasını, sevginin, barışın, milli ve dini değerlerin, örf ve adetlerin en üst seviyede yaşadığı günler olmasını diliyorum.

Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi için, Kurban Bayramı tatili süresince artan trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, seyahat edecek bütün vatandaşlarımızdan trafikte dikkatli olmalarını, kurallara riayet ederek yolculuk yapmalarını önemle rica ediyorum. Rabbim ibadetlerimizi bayram ruhuna uygun gerçekleştirmeyi nasip eylesin.

Bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramı süresince görev yapacak başta  güvenlik güçlerimiz olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelimize kolaylıklar diliyor, Burdurlu hemşehrilerimizin ve Milletimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, iyi bayramlar diliyorum.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.