Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle mesaj yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.01.2023 - 09:45, Güncelleme: 26.01.2023 - 09:45
 

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle mesaj yayınladı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle mesaj yayınladı
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi; “Mübarek Üç Aylara ulaşmanın gönül huzurunu yaşarken, Perşembe’yi Cuma Günü’ne bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaib Kandil’inin Ülkemiz, Aziz Milletimiz ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu mübarek gün ve geceler; öncelikle Allah’ımıza, ailemize ve topluma karşı görev ve sorumluluklarımızı hatırlatmamız, hatalarımız ve yanlışlarımız varsa farkına vararak doğruya, güzele, iyiye yönelebilmemiz açısından çok önemli günlerdir. Rahmet ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna gecelerde yapacağımız duaların; birliğimiz ve dirliğimizi her zamankinden daha fazla güçlendirmesini, sağlık içerisinde, huzurlu ve bereket dolu zaman dilimlerine dönüşmesini ve sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Burdurlu hemşerilerim başta olmak üzere Aziz Milletimizin Regaib Kandili'ni, mübarek üç aylarını tebrik ediyor, bütün İslam Alemi'nin ve insanlığın barış ve huzuruna vesile olması temenni ediyorum. " dedi.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle mesaj yayınladı

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Mübarek Üç Aylara ulaşmanın gönül huzurunu yaşarken, Perşembe’yi Cuma Günü’ne bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaib Kandil’inin Ülkemiz, Aziz Milletimiz ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

İçinde bulunduğumuz bu mübarek gün ve geceler; öncelikle Allah’ımıza, ailemize ve topluma karşı görev ve sorumluluklarımızı hatırlatmamız, hatalarımız ve yanlışlarımız varsa farkına vararak doğruya, güzele, iyiye yönelebilmemiz açısından çok önemli günlerdir.

Rahmet ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna gecelerde yapacağımız duaların; birliğimiz ve dirliğimizi her zamankinden daha fazla güçlendirmesini, sağlık içerisinde, huzurlu ve bereket dolu zaman dilimlerine dönüşmesini ve sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Burdurlu hemşerilerim başta olmak üzere Aziz Milletimizin Regaib Kandili'ni, mübarek üç aylarını tebrik ediyor, bütün İslam Alemi'nin ve insanlığın barış ve huzuruna vesile olması temenni ediyorum. " dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.