Burdur'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi açıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.01.2023 - 10:58, Güncelleme: 17.01.2023 - 10:59
 

Burdur'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi açıldı

Burdur'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi açıldı
BURDUR'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi'nin açılışı yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile anaokulu, ilkokul ve halk eğitimi merkezleriyle çok boyutlu bir eğitim ortamı tasarlanarak ebeveynlerle çocuklar aynı çatı altında buluştu. Kullanılmayan köy okulları, köy yaşam merkezlerine dönüştürülerek, öğrencilerin ve köy halkının hizmetine sunuldu. Bu kapsamda Burdur'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi Yeşilova İlçesi Güney Köyü'nde yapıldı. Köy Yaşam Merkezi'nin açılış kurdelesi Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Yeşilova Kaymakamı Erdem Yenisoy, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman tarafından kesildi. Protokol üyeleri daha sonra Köy Yaşam Merkezi'ni gezerek kursiyerler ve öğreticilerle bir süre sohbet etti. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Burdur'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi açıldı

BURDUR'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile anaokulu, ilkokul ve halk eğitimi merkezleriyle çok boyutlu bir eğitim ortamı tasarlanarak ebeveynlerle çocuklar aynı çatı altında buluştu. Kullanılmayan köy okulları, köy yaşam merkezlerine dönüştürülerek, öğrencilerin ve köy halkının hizmetine sunuldu. Bu kapsamda Burdur'da 25'inci Köy Yaşam Merkezi Yeşilova İlçesi Güney Köyü'nde yapıldı. Köy Yaşam Merkezi'nin açılış kurdelesi Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Yeşilova Kaymakamı Erdem Yenisoy, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman tarafından kesildi. Protokol üyeleri daha sonra Köy Yaşam Merkezi'ni gezerek kursiyerler ve öğreticilerle bir süre sohbet etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.