Burdur'da 43 bin 41 öğrenci karne aldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.01.2023 - 12:21, Güncelleme: 20.01.2023 - 12:22
 

Burdur'da 43 bin 41 öğrenci karne aldı

Burdur'da 43 bin 41 öğrenci karne aldı
 BURDUR'da 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı'nın ilk döneminin sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi. Burdur il genelinde resmi ve özel olmak üzere 259 okulda, 3 bin 643 öğretmen ve 43 bin 41 öğrenci ara tatile çıktı. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk döneminin tamamlanması nedeniyle USO İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirk, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, MHP İl Başkanı Gültekin Oktay, sendika başkanları, ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Birinci sınıf öğrencilerine karnelerini veren Vali Arslantaş "Dört aylık bir maraton sonunda hakettiğinize ulaştık. Hepinizin karneleri çok güzel. Okumayı yazmayı herkes öğrenmiş ama bunda en büyük pay sahibi anneler. Ben onları özellikle tebrik ediyorum. Öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Çocuklar sizlere de iyi tatiller diliyorum" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da, öğrencilere iyi bir tatil dileyerek, "Çalıştınız, yoruldunuz, okumayı yazmayı öğrendiniz. Şimdi oyun, dinlenme ve okuma zamanı" dedi.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Burdur'da 43 bin 41 öğrenci karne aldı

 BURDUR'da 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı'nın ilk döneminin sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi. Burdur il genelinde resmi ve özel olmak üzere 259 okulda, 3 bin 643 öğretmen ve 43 bin 41 öğrenci ara tatile çıktı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk döneminin tamamlanması nedeniyle USO İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirk, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, MHP İl Başkanı Gültekin Oktay, sendika başkanları, ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Birinci sınıf öğrencilerine karnelerini veren Vali Arslantaş "Dört aylık bir maraton sonunda hakettiğinize ulaştık. Hepinizin karneleri çok güzel. Okumayı yazmayı herkes öğrenmiş ama bunda en büyük pay sahibi anneler. Ben onları özellikle tebrik ediyorum. Öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Çocuklar sizlere de iyi tatiller diliyorum" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da, öğrencilere iyi bir tatil dileyerek, "Çalıştınız, yoruldunuz, okumayı yazmayı öğrendiniz. Şimdi oyun, dinlenme ve okuma zamanı" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.