Burdur'da 43 bin öğrenci karne aldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.06.2022 - 12:43, Güncelleme: 17.06.2022 - 13:40
 

Burdur'da 43 bin öğrenci karne aldı

Burdur'da 43 bin öğrenci karne aldı
BURDUR'da 2021- 2022 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi. Burdur il genelinde resmi ve özel okullarda 3 bin 648 öğretmen ve 42 bin 430 öğrenci yaz tatiline çıktı. 4'üncü sınıflardan 3 bin 248, 8'inci sınıflardan 2 bin 841, 12'nci sınıflardan ise 2 bin 539 öğrenci mezun oldu. Eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla Burdur merkez Şehit Sıdkı Kara İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Ali Arslantaş, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 4'üncü sınıf öğrencilerine karnelerini veren Vali Ali Arslantaş, "Siz bizim de milletimizin de ülkemizin de geleceğisiniz, hepiniz bizim gözbebeğimizsiniz. Biz sizi çok seviyoruz. Lütfen tatilde iyi dinlenin. Anne, babanızın sözünden çok çıkmayın. Ortaokula hazırlanmak için neler yapabiliriz onu kafanızda kurun. Hayatınızın bundan sonraki kısmında başarı diliyorum" diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da "Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi. Daha sonra Vali Ali Arslantaş ve protokol üyeleri son sınıf öğrencilerine karnelerini verdi. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da 43 bin öğrenci karne aldı

BURDUR'da 2021- 2022 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.

Burdur il genelinde resmi ve özel okullarda 3 bin 648 öğretmen ve 42 bin 430 öğrenci yaz tatiline çıktı. 4'üncü sınıflardan 3 bin 248, 8'inci sınıflardan 2 bin 841, 12'nci sınıflardan ise 2 bin 539 öğrenci mezun oldu. Eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla Burdur merkez Şehit Sıdkı Kara İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Ali Arslantaş, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

4'üncü sınıf öğrencilerine karnelerini veren Vali Ali Arslantaş, "Siz bizim de milletimizin de ülkemizin de geleceğisiniz, hepiniz bizim gözbebeğimizsiniz. Biz sizi çok seviyoruz. Lütfen tatilde iyi dinlenin. Anne, babanızın sözünden çok çıkmayın. Ortaokula hazırlanmak için neler yapabiliriz onu kafanızda kurun. Hayatınızın bundan sonraki kısmında başarı diliyorum" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da "Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

Daha sonra Vali Ali Arslantaş ve protokol üyeleri son sınıf öğrencilerine karnelerini verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.