Burdur'da gol sesi çıkmadı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.11.2022 - 14:43, Güncelleme: 14.11.2022 - 15:18
 

Burdur'da gol sesi çıkmadı

Burdur'da gol sesi çıkmadı
BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 8'inci Grup'ta Burdur'u temsil eden Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü, ligin 7'nci haftasında konuk ettiği lider Kumluca Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak liderlik şansını kaçırdı. Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada BAL 8'inci Grup'ta 15 puanla ikinci sırada yer alan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, 16 puanla lider durumda olan Kumluca Belediyespor'u konuk etti. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ile yaklaşık 2500 taraftarın izlediği karşılaşmada her iki takım da gol bulamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Kumluca Belediyespor 17 puanla liderliğini sürdürdü. Ligde Anadolu Üniversitesi aynı puanla ikinci sırada, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ise 16 puanla üçüncü sırada yer aldı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü önümüzdeki hafta Ereğli deplasmanında Beta Trafo Ereğlispor ile karşılaşacak. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da gol sesi çıkmadı

BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 8'inci Grup'ta Burdur'u temsil eden Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü, ligin 7'nci haftasında konuk ettiği lider Kumluca Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak liderlik şansını kaçırdı.

Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada BAL 8'inci Grup'ta 15 puanla ikinci sırada yer alan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, 16 puanla lider durumda olan Kumluca Belediyespor'u konuk etti. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ile yaklaşık 2500 taraftarın izlediği karşılaşmada her iki takım da gol bulamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla Kumluca Belediyespor 17 puanla liderliğini sürdürdü. Ligde Anadolu Üniversitesi aynı puanla ikinci sırada, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ise 16 puanla üçüncü sırada yer aldı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü önümüzdeki hafta Ereğli deplasmanında Beta Trafo Ereğlispor ile karşılaşacak.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.