Burdur’da kablo hırsızlığı olayında 1 kişi tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.12.2021 - 13:43, Güncelleme: 30.12.2021 - 13:43
 

Burdur’da kablo hırsızlığı olayında 1 kişi tutuklandı

Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur’un Müresseler köyünde mermer ocağında çalınan kablo hırsızlığı ile ilgili bir kişi yakalandı. Yakalan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edildi. Jandarma Burdur’un Ağlasun ilçesinde yaptığı kaçak içki operasyonunda 42 litre kaçak içki ele geçirdi.
Burdur’un  Karamanlı İlçesi Mürseller Köyü mülki sınırları içerisinde; 23.12.2021 günü saat: 22:00 sıralarında bir mermer ocağından 200 metre uzunluğunda 25.000TL. değerinde kablo çalınması olayı ile ilgili; Burdur İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Suç Araştırma Timi) Kısım Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Timi ile birlikte yapılan titiz ve detaylı çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren şüpheli S.A. Yeşilova ilçesinden yakalanmış adli işlemlerinin tamamlanmasını müteakip tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.   JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİ OPERASYONU   Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda; 27.12.2021 günü  (A.P.) ve (H.Ç.) isimli şahısların Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy Köyünde yasadışı/kaçak alkol ürettikleri bilgisi elde edilmiştir. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy köyünde (A.P.) ve (H.Ç.) isimli şüphelilere ait ev ve iş yerinde yapılan adli arama sonucunda (28,5) lt rakı, (8,5) litre viski, (5) litre şarap olmak üzere toplam (42) litre yasadışı/kaçak alkol ele geçirilmiştir. Burdur Cumhuriyet Savcısının kararı ile (A.P.) ve (H.Ç.) isimli şüpheli şahıslara işlem yapılarak ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır.
Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur’un Müresseler köyünde mermer ocağında çalınan kablo hırsızlığı ile ilgili bir kişi yakalandı. Yakalan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edildi. Jandarma Burdur’un Ağlasun ilçesinde yaptığı kaçak içki operasyonunda 42 litre kaçak içki ele geçirdi.

Burdur’un  Karamanlı İlçesi Mürseller Köyü mülki sınırları içerisinde; 23.12.2021 günü saat: 22:00 sıralarında bir mermer ocağından 200 metre uzunluğunda 25.000TL. değerinde kablo çalınması olayı ile ilgili; Burdur İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Suç Araştırma Timi) Kısım Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Timi ile birlikte yapılan titiz ve detaylı çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren şüpheli S.A. Yeşilova ilçesinden yakalanmış adli işlemlerinin tamamlanmasını müteakip tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

 

Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda; 27.12.2021 günü  (A.P.) ve (H.Ç.) isimli şahısların Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy Köyünde yasadışı/kaçak alkol ürettikleri bilgisi elde edilmiştir.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy köyünde (A.P.) ve (H.Ç.) isimli şüphelilere ait ev ve iş yerinde yapılan adli arama sonucunda (28,5) lt rakı, (8,5) litre viski, (5) litre şarap olmak üzere toplam (42) litre yasadışı/kaçak alkol ele geçirilmiştir.

Burdur Cumhuriyet Savcısının kararı ile (A.P.) ve (H.Ç.) isimli şüpheli şahıslara işlem yapılarak ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.