Burdur'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü etkinliği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2022 - 13:39, Güncelleme: 25.11.2022 - 14:30
 

Burdur'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü etkinliği

Burdur'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü etkinliği
 BURDUR'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından açılan standlarla vatandaşlara kadına yönelik şiddetle ilgili uyarıcı broşürler dağıtıldı. Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, "Bugün kadına yönelik şiddeti reddetme günümüz ve buna toplum olarak farkındalığımızı yaratıp farkında olmayanları farketmeye davet etmek için biraraya geldik. Her türlü şiddete hayır ama hem annemiz, hem eşimiz hem çocuğumuz olan kadına karşı şiddete özellikle hayır diyoruz" dedi. CHP Kadın Kolları İl Başkanı Zinet Gezer, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla il başkanlığında açıklama yaptı. Gezer, "Biz kadınlar Türkiye ve dünyada şiddet sarmalına karşı sesimizi yükseltiyoruz. Mücadeleyi büyütmeye devam ediyoruz" dedi.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Burdur'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü etkinliği

 BURDUR'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından açılan standlarla vatandaşlara kadına yönelik şiddetle ilgili uyarıcı broşürler dağıtıldı. Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, "Bugün kadına yönelik şiddeti reddetme günümüz ve buna toplum olarak farkındalığımızı yaratıp farkında olmayanları farketmeye davet etmek için biraraya geldik. Her türlü şiddete hayır ama hem annemiz, hem eşimiz hem çocuğumuz olan kadına karşı şiddete özellikle hayır diyoruz" dedi. CHP Kadın Kolları İl Başkanı Zinet Gezer, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla il başkanlığında açıklama yaptı. Gezer, "Biz kadınlar Türkiye ve dünyada şiddet sarmalına karşı sesimizi yükseltiyoruz. Mücadeleyi büyütmeye devam ediyoruz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.