Burdur'da müze ve ören yerlerine yoğun ilgi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.08.2022 - 11:00, Güncelleme: 13.08.2022 - 11:05
 

Burdur'da müze ve ören yerlerine yoğun ilgi

Burdur'da müze ve ören yerlerine yoğun ilgi
BURDUR'daki müze ve ören yerlerine ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Burdur merkez ve ilçelerindeki müze, antik kent ve ören yerlerine kenti gezmeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Bu yılın ilk 7 ayında Burdur Doğa Tarihi Müzesi'ni 6 bin 500 kişi, Burdur Arkeoloji Müzesi'ni 12 bin 700 kişi, Gölhisar İlçesindeki Kibyra Ören yerini 10 bin 800 kişi ve Ağlasun ilçesinde bulunan Sagalassos Antik Kenti 32 bin 700 yerli ve yabancı turist gezdi. Pandemi etkisinde geçen yıl Doğa Tarihi Müzesi, Burdur Arkeoloji Müzesi, Kibyra ve Sagalassos'u 66 bin 300 yerli ve yabancı turist ziyaret etmişti.(DHA) FOTOĞRAFLI
Burdur'da müze ve ören yerlerine yoğun ilgi
BURDUR'daki müze ve ören yerlerine ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Burdur merkez ve ilçelerindeki müze, antik kent ve ören yerlerine kenti gezmeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Bu yılın ilk 7 ayında Burdur Doğa Tarihi Müzesi'ni 6 bin 500 kişi, Burdur Arkeoloji Müzesi'ni 12 bin 700 kişi, Gölhisar İlçesindeki Kibyra Ören yerini 10 bin 800 kişi ve Ağlasun ilçesinde bulunan Sagalassos Antik Kenti 32 bin 700 yerli ve yabancı turist gezdi. Pandemi etkisinde geçen yıl Doğa Tarihi Müzesi, Burdur Arkeoloji Müzesi, Kibyra ve Sagalassos'u 66 bin 300 yerli ve yabancı turist ziyaret etmişti.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.