Burdur’da üç farklı uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.09.2022 - 12:57, Güncelleme: 14.09.2022 - 12:57
 

Burdur’da üç farklı uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

BURDUR Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur merkez ve Bucak Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yapılan çalışmalarda üç farklı uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Ağlasun ilçesi Çamlıdere köyü mevkiinde yol emniyet ve kontrol çalışmalarında E.A. ve A.Y. isimli şahısların kullandıkları araçta ve üzerlerinde yapılan aramada 10 gram Eroin maddesi, Bucak ilçesi, Kızılseki köyünde bulunan G.A. ve Ş.A. isimli şahısların skunk bitkisi ektiği bilgisi alınması üzerine yapılan aramada 450 gram Skunk ve yasadışı ekimi yapılan 42 kök skunk bitkisi ele geçirildi. Bucak ilçesi, Çamlık köyünde bulunan F.K. isimli şahsın kenevir bitkisi ektiği bilgisi alınması üzerine yapılan aramada 3 bin 100 gram Kubar Esrar ve yasadışı ekimi yapılan 74 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan  E.A.,A.Y., F.K. ve G.A.  isimli şahıslar, adli işlemler tamamlanmasından sonra serbest bırakılırken, Ş.A. isimli şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
BURDUR Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur merkez ve Bucak Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yapılan çalışmalarda üç farklı uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ağlasun ilçesi Çamlıdere köyü mevkiinde yol emniyet ve kontrol çalışmalarında E.A. ve A.Y. isimli şahısların kullandıkları araçta ve üzerlerinde yapılan aramada 10 gram Eroin maddesi, Bucak ilçesi, Kızılseki köyünde bulunan G.A. ve Ş.A. isimli şahısların skunk bitkisi ektiği bilgisi alınması üzerine yapılan aramada 450 gram Skunk ve yasadışı ekimi yapılan 42 kök skunk bitkisi ele geçirildi. Bucak ilçesi, Çamlık köyünde bulunan F.K. isimli şahsın kenevir bitkisi ektiği bilgisi alınması üzerine yapılan aramada 3 bin 100 gram Kubar Esrar ve yasadışı ekimi yapılan 74 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan  E.A.,A.Y., F.K. ve G.A.  isimli şahıslar, adli işlemler tamamlanmasından sonra serbest bırakılırken, Ş.A. isimli şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.