Burdurlu öğrenciler Almanya'da staja başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.10.2022 - 15:44, Güncelleme: 26.10.2022 - 09:13
 

Burdurlu öğrenciler Almanya'da staja başladı

Burdurlu öğrenciler Almanya'da staja başladı
BURDURLU öğrenciler Erasmus programı kapsamında Almanya'nın Dorsten şehrinde staja başladı. Avrupa Birliği tarafından hibelendirilen Erasmus Programları kapsamında yurt dışında düzenlenen eğitim faaliyetlerine katılmaya hak kazanan Burdur Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Bölümü ve Gölhisar Aliya izzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrencileri Almanya'nın Dorsten şehrinde staj çalışması yapıyor. 12'inci sınıfta eğitim gören 4 öğrenci, Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Karpuz gözetiminde Almanya'daki çalışmalarını sürdürüyor. 18 Ekim'de başlayan ve 1 Kasım'da sona erecek staj çalışmasında öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sunması hedefleniyor. FOTOĞRAFLI  
Burdurlu öğrenciler Almanya'da staja başladı

BURDURLU öğrenciler Erasmus programı kapsamında Almanya'nın Dorsten şehrinde staja başladı.

Avrupa Birliği tarafından hibelendirilen Erasmus Programları kapsamında yurt dışında düzenlenen eğitim faaliyetlerine katılmaya hak kazanan Burdur Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Bölümü ve Gölhisar Aliya izzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrencileri Almanya'nın Dorsten şehrinde staj çalışması yapıyor. 12'inci sınıfta eğitim gören 4 öğrenci, Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Karpuz gözetiminde Almanya'daki çalışmalarını sürdürüyor. 18 Ekim'de başlayan ve 1 Kasım'da sona erecek staj çalışmasında öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sunması hedefleniyor.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.