Burdurlu öğrenciler Çekya'da stajda

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.12.2022 - 10:03, Güncelleme: 08.12.2022 - 10:54
 

Burdurlu öğrenciler Çekya'da stajda

Burdurlu öğrenciler Çekya'da stajda
 BURDUR'un Ağlasun ilçesinden bir grup öğrenci, öğretmenleri eşliğinde Erasmus projesi kapsamında staj için Çekya'ya gitti. Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden 2 öğretmen ve 9 öğrenci, Emsal Dönmez Akın koordinatörlüğünde 27 Kasım'da, Öğrenci ve Personel Hareketliliği Erasmus + Mesleki Eğitim kapsamında 'Namaste! Hasta ve Yaşlı Bakımına Yeni Bir Merhaba' adlı proje kapsamında Çekya'nın başkenti Prag'a gitti. Burada farklı etkinlikler ve eğitimler alan öğrenci ve öğretmenler 10 Aralık'a kadar hasta ve yaşlı bakım evleriyle evde bakım hizmeti veren kurumlarda staj faaliyetleri yapacak. FOTOĞRAFLI  
Burdurlu öğrenciler Çekya'da stajda

 BURDUR'un Ağlasun ilçesinden bir grup öğrenci, öğretmenleri eşliğinde Erasmus projesi kapsamında staj için Çekya'ya gitti.

Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden 2 öğretmen ve 9 öğrenci, Emsal Dönmez Akın koordinatörlüğünde 27 Kasım'da, Öğrenci ve Personel Hareketliliği Erasmus + Mesleki Eğitim kapsamında 'Namaste! Hasta ve Yaşlı Bakımına Yeni Bir Merhaba' adlı proje kapsamında Çekya'nın başkenti Prag'a gitti. Burada farklı etkinlikler ve eğitimler alan öğrenci ve öğretmenler 10 Aralık'a kadar hasta ve yaşlı bakım evleriyle evde bakım hizmeti veren kurumlarda staj faaliyetleri yapacak.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.