Burdurlu öğrenciler Viyana'da staj yaptı

Eğitim (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2021 - 01:08, Güncelleme: 24.11.2021 - 01:08
 

Burdurlu öğrenciler Viyana'da staj yaptı

BURDUR Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Projesi kapsamında Viyana'da 3 hafta süreyle staj yaptı.
BURDUR Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Projesi kapsamında Viyana'da 3 hafta süreyle staj yaptı.     Burdur Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 47 bin 530 euro hibelendirilen 'Ekrana Yerleş Anında Güzelleş Projesi' kapsamında 24 Ekim ile 14 Kasım tarihlerinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da eğitim faaliyetine katıldı. Öğretmen ve öğrenciler proje kapsamında Viyana'daki güzellik merkezleri ve kuaförlerde tam gün staj yaptı. Proje kapsamında okulun 11 ve 12'nci sınıfında eğitim gören 9 öğrenci staj çalışmalarına katıldı.     Erasmus programı kapsamında Avrupa Birliği'nden Burdur'da en yüksek hibe desteğini Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin aldığı bildirildi. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca kabul edilen projeyi öğrenciler Avusturya'da başarıyla tamamladı.     'Ekrana Yerleş Anında Güzelleş' adlı proje güzellik hizmetleri alanında kadın kuaförlüğü dalında gerçekleştiriliyor. Europass sertifikası ve katılımcı belgesi alan öğrenciler mezun olduklarında ustalık belgesini de alarak kendi işyerlerini açabilecek.  
BURDUR Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Projesi kapsamında Viyana'da 3 hafta süreyle staj yaptı.

BURDUR Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Projesi kapsamında Viyana'da 3 hafta süreyle staj yaptı.

 

 

Burdur Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 47 bin 530 euro hibelendirilen 'Ekrana Yerleş Anında Güzelleş Projesi' kapsamında 24 Ekim ile 14 Kasım tarihlerinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da eğitim faaliyetine katıldı. Öğretmen ve öğrenciler proje kapsamında Viyana'daki güzellik merkezleri ve kuaförlerde tam gün staj yaptı. Proje kapsamında okulun 11 ve 12'nci sınıfında eğitim gören 9 öğrenci staj çalışmalarına katıldı.

 

 

Erasmus programı kapsamında Avrupa Birliği'nden Burdur'da en yüksek hibe desteğini Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin aldığı bildirildi. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca kabul edilen projeyi öğrenciler Avusturya'da başarıyla tamamladı.

 

 

'Ekrana Yerleş Anında Güzelleş' adlı proje güzellik hizmetleri alanında kadın kuaförlüğü dalında gerçekleştiriliyor. Europass sertifikası ve katılımcı belgesi alan öğrenciler mezun olduklarında ustalık belgesini de alarak kendi işyerlerini açabilecek.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.