BUTSO Üyeleri “YETİVESİN GALİ” Diyor!

Gündem 29.09.2022 - 15:43, Güncelleme: 29.09.2022 - 15:43
 

BUTSO Üyeleri “YETİVESİN GALİ” Diyor!

2 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak Burdur Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Mavi Liste ile girecek olan Başkan Adayı Osman Dalgar; "Şehrin tüm dinamikleriyle birlikte, tüm ilçelerimizin de katılımı ve ortak aklıyla çalıştırmaya adayız. Küçük olsun benim olsun değil, büyük olsun hepimizin olsun şiarı ile, küsleri barıştırarak, kentin dinamiklerini harekete geçirerek, birlikte çalışmak için proje üretme arzusu içindeyiz.
13 Meslek Komitesinde Şehrin Bütününü Temsil Eden Genç ve Dinamik ekibimizle “Biz bu işi daha iyi yaparız!” iddiasını ortaya koyuyoruz. Hayatın olağan akışı içerisinde takdir edersiniz ki belli bir süre sonra durağanlaşma, heyecanını yitirme baş göstermektedir. Mevcut oda yönetimimize 16 yıldır verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Üyelerimizin genel eğilimi değişim’den yana. Yürüttüğümüz saha çalışmalarında mevcut yönetim için bize iletilen ilk söylem Burdur tabiri ile “YETİVESİN GALİ”. Tabandan gelen üyemizin sesine kulak vererek “GELİŞİM için DEĞİŞİM ŞART” diyoruz. Yönetim anlayışımız içerisinde katılımcılık ve birlikte yönetim anlayışı olmazsa olmazımız olacak. Yaptığımız bütün işlerin verimliliğini ve doğruluğunu ölçecek şekilde gerçekleştireceğiz. Duvarları yıkacağız, daha çok şehrin içine gireceğiz. Birlikte yaptığımız her şey bizi daha çok rahatlatacaktır. Bütün belediyelerimize, şehrin bütün dinamikleriyle proje üreten bir merkez olacağız. Şehrin bütününü kapsayan, her meslek grubundan genç ve dinamik ekip arkadaşlarımız, kadın sektör temsilcilerimiz ile üyelerimizin karşına çıkıyoruz. Hem meslek komitesi adaylarımız, hem sektör temsilcisi arkadaşlarımız BUTSO yönetiminde fark yaratacaktır. Adaylık açıklamamızda da ifade ettiğimiz üzere Biz 16 yıllık durağan, mesaisini dolduran umudunu yitirmiş vakit geçirmek üzere gelinip gidilen bir oda yerine adını bölgenin söz söyleyeni girişimciyi yatırımcıyı davet eden bölgeyi cazip kılacak atılımları planlayan fırsatlar yaratan anlayışın sembolü olacağız. Geleceğe güvenle bakan ve yatırımlarıyla bölgemizin ve Ülkemizin yıldızı Burdur inşa etmek üzere yola çıkıyoruz. Unutmayın ki değişmeyen tek şey değişimdir
2 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak Burdur Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Mavi Liste ile girecek olan Başkan Adayı Osman Dalgar; "Şehrin tüm dinamikleriyle birlikte, tüm ilçelerimizin de katılımı ve ortak aklıyla çalıştırmaya adayız. Küçük olsun benim olsun değil, büyük olsun hepimizin olsun şiarı ile, küsleri barıştırarak, kentin dinamiklerini harekete geçirerek, birlikte çalışmak için proje üretme arzusu içindeyiz.

13 Meslek Komitesinde Şehrin Bütününü Temsil Eden Genç ve Dinamik ekibimizle “Biz bu işi daha iyi yaparız!” iddiasını ortaya koyuyoruz. Hayatın olağan akışı içerisinde takdir edersiniz ki belli bir süre sonra durağanlaşma, heyecanını yitirme baş göstermektedir. Mevcut oda yönetimimize 16 yıldır verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Üyelerimizin genel eğilimi değişim’den yana. Yürüttüğümüz saha çalışmalarında mevcut yönetim için bize iletilen ilk söylem Burdur tabiri ile “YETİVESİN GALİ”. Tabandan gelen üyemizin sesine kulak vererek “GELİŞİM için DEĞİŞİM ŞART” diyoruz. Yönetim anlayışımız içerisinde katılımcılık ve birlikte yönetim anlayışı olmazsa olmazımız olacak. Yaptığımız bütün işlerin verimliliğini ve doğruluğunu ölçecek şekilde gerçekleştireceğiz. Duvarları yıkacağız, daha çok şehrin içine gireceğiz. Birlikte yaptığımız her şey bizi daha çok rahatlatacaktır. Bütün belediyelerimize, şehrin bütün dinamikleriyle proje üreten bir merkez olacağız.

Şehrin bütününü kapsayan, her meslek grubundan genç ve dinamik ekip arkadaşlarımız, kadın sektör temsilcilerimiz ile üyelerimizin karşına çıkıyoruz. Hem meslek komitesi adaylarımız, hem sektör temsilcisi arkadaşlarımız BUTSO yönetiminde fark yaratacaktır.

Adaylık açıklamamızda da ifade ettiğimiz üzere Biz 16 yıllık durağan, mesaisini dolduran umudunu yitirmiş vakit geçirmek üzere gelinip gidilen bir oda yerine adını bölgenin söz söyleyeni girişimciyi yatırımcıyı davet eden bölgeyi cazip kılacak atılımları planlayan fırsatlar yaratan anlayışın sembolü olacağız. Geleceğe güvenle bakan ve yatırımlarıyla bölgemizin ve Ülkemizin yıldızı Burdur inşa etmek üzere yola çıkıyoruz. Unutmayın ki değişmeyen tek şey değişimdir

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.