Çağrılarınıza Kulak Veriyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.01.2022 - 09:16, Güncelleme: 05.01.2022 - 09:16
 

Çağrılarınıza Kulak Veriyor

Burdur Belediyesi Çözüm Masa ihbar hattı 7 gün 24 saat aralıksız hizmet veriyor.
Burdur Belediyesi Çözüm Masası, 153 numaralı iletişim hattını arayan vatandaşların talepleri doğrultusunda ilgili müdürlüklerle kısa sürede bağlantı kurularak, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarına yön veriyor.   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Çözüm Masası ihbar hattı 7 gün 24 saat aralıksız hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep, şikâyet ve önerileri kayıt altına alarak vatandaşlara bilgilendirme yapmakta aynı zamanda vatandaşlardan gelen istek, talep ve şikâyetleri ilgili müdürlüklülerimize iletmektedir. Alanımız dışında olan konular ile ilgili olarak da vatandaşımıza gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmaktadır. 29 Aralık ve 31 Aralık tarihleri arasında Çözüm Masası ihbar hattına toplamda 22 şikâyet gelmiştir. Gelen şikâyetler titizlikle incelenerek yapılması gereken çalışmalar ivedilikle yerine getirilmiştir. Katkısı olan ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çözüm Masası ihbar hattına gelen her talebe anında cevap vermeye, talepleri gidermek için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Burdur Belediyesi Çözüm Masa ihbar hattı 7 gün 24 saat aralıksız hizmet veriyor.

Burdur Belediyesi Çözüm Masası, 153 numaralı iletişim hattını arayan vatandaşların talepleri doğrultusunda ilgili müdürlüklerle kısa sürede bağlantı kurularak, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarına yön veriyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Çözüm Masası ihbar hattı 7 gün 24 saat aralıksız hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep, şikâyet ve önerileri kayıt altına alarak vatandaşlara bilgilendirme yapmakta aynı zamanda vatandaşlardan gelen istek, talep ve şikâyetleri ilgili müdürlüklülerimize iletmektedir. Alanımız dışında olan konular ile ilgili olarak da vatandaşımıza gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmaktadır. 29 Aralık ve 31 Aralık tarihleri arasında Çözüm Masası ihbar hattına toplamda 22 şikâyet gelmiştir. Gelen şikâyetler titizlikle incelenerek yapılması gereken çalışmalar ivedilikle yerine getirilmiştir. Katkısı olan ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çözüm Masası ihbar hattına gelen her talebe anında cevap vermeye, talepleri gidermek için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.