Çanakkale Şehitleri Bayraklı'da anıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2022 - 13:55, Güncelleme: 18.03.2022 - 13:59
 

Çanakkale Şehitleri Bayraklı'da anıldı

Çanakkale Şehitleri Bayraklı'da anıldı
-İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı, öğrenciler gösteriler sundu. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü nedeniyle Bayraklı Sevgi Yolu'ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, askeri erkan, gaziler, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. ÖĞRENCİLERDEN ÇANAKKALE GÖSTERİSİ Çelenk sunumlarının ardından Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi. Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri oratoryo gösterisi sundu. Öğrenci korosu eşliğindeki tiyatro ve müzik dinletisi ile zeybek ekibi gösterileri beğeni topladı. Program kapsamında düzenlenen mektup yazma yarışmasında dereceye girenlere de ödüller verildi. Etkinlik sonunda 'Çanakkale' türküsü hep bir ağızdan seslendirildi. 'SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ' Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal törendeki konuşmasında, "Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde, bu onurlu savaşta adını tarihe altın harflerle yazdıran başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi; saygı ve minnetle anıyoruz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Çanakkale Şehitleri Bayraklı'da anıldı

-İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı, öğrenciler gösteriler sundu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü nedeniyle Bayraklı Sevgi Yolu'ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, askeri erkan, gaziler, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

ÖĞRENCİLERDEN ÇANAKKALE GÖSTERİSİ

Çelenk sunumlarının ardından Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi. Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri oratoryo gösterisi sundu. Öğrenci korosu eşliğindeki tiyatro ve müzik dinletisi ile zeybek ekibi gösterileri beğeni topladı. Program kapsamında düzenlenen mektup yazma yarışmasında dereceye girenlere de ödüller verildi. Etkinlik sonunda 'Çanakkale' türküsü hep bir ağızdan seslendirildi.

'SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ'

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal törendeki konuşmasında, "Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde, bu onurlu savaşta adını tarihe altın harflerle yazdıran başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi; saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.