Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılında şehitler anıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2022 - 13:25, Güncelleme: 18.03.2022 - 13:58
 

Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılında şehitler anıldı

Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılında şehitler anıldı
-BURSA’nın İnegöl ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107'nci yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri, Garnizon Şehitliğindeki tören ile başladı. Saat 09.30’da başlayan törende, Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban tören alanında çelenk sundu. Dua ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından şehitlerin kabrine karanfil bırakıldı.  Tören, Beşinci Mevsim Kültür Merkezindeki  programla devam etti. 18 Mart Çanakkale Destanını şiirler ve oratoryo ile anlatan öğrenciler, salondakilere duygu dolu anlar yaşattı.  Programda, Çanakkale Zaferi ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül de verildi. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılında şehitler anıldı

-BURSA’nın İnegöl ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107'nci yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi. 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri, Garnizon Şehitliğindeki tören ile başladı. Saat 09.30’da başlayan törende, Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban tören alanında çelenk sundu. Dua ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından şehitlerin kabrine karanfil bırakıldı. 
Tören, Beşinci Mevsim Kültür Merkezindeki  programla devam etti. 18 Mart Çanakkale Destanını şiirler ve oratoryo ile anlatan öğrenciler, salondakilere duygu dolu anlar yaşattı. 
Programda, Çanakkale Zaferi ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül de verildi. (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.