Çay Devlet Hastanesi'ne 11 yeni cihaz

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.12.2022 - 10:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 10:01
 

Çay Devlet Hastanesi'ne 11 yeni cihaz

Çay Devlet Hastanesi'ne 11 yeni cihaz
  Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Çay Devlet Hastanesi'ne bu yıl 11 yeni medikal cihaz alınarak, hizmet vermeye başladı. Çay Devlet Hastanesi bünyesine bu yıl içerisinde 11 yeni medikal cihaz alımı yapıldı. Çeşitli branşlarda hizmet vermeye başlayan cihazlarla birlikte hastanedeki yoğunluk da arttı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Murat Suman, "Hastanemize bu yıl içerisinde 11 yeni cihaz alınarak hizmet vermeye başladı. Hastanemizde 13 uzman doktor ile birlikte 30 doktor hizmet veriyor. Hastanemiz şu an 50 yataklı, 75 yatak kapasitesine çıkarılması için girişimlerimize başladık. Bölgede yüzde 80 doluluk oranıyla ve hizmet kalitesi ile en iyi puana sahibiz. Bu nedenle sınıf atlamak ve kadrolu uzman doktorların gelmelerini sağlamak içim İl Sağlık Müdürlüğümüze müracaat ettik. İnşallah girişimlerimiz kabul edilir. Amacımız bölge hastanesi olmak vatandaşlarımızın çevre illere ve özel hastanelere gitmelerini engellemek. Bu konuda vatandaşlarımızın büyük desteği var" dedi. FOTOĞRAFLI
Çay Devlet Hastanesi'ne 11 yeni cihaz

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Çay Devlet Hastanesi'ne bu yıl 11 yeni medikal cihaz alınarak, hizmet vermeye başladı.
Çay Devlet Hastanesi bünyesine bu yıl içerisinde 11 yeni medikal cihaz alımı yapıldı. Çeşitli branşlarda hizmet vermeye başlayan cihazlarla birlikte hastanedeki yoğunluk da arttı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Murat Suman, "Hastanemize bu yıl içerisinde 11 yeni cihaz alınarak hizmet vermeye başladı. Hastanemizde 13 uzman doktor ile birlikte 30 doktor hizmet veriyor. Hastanemiz şu an 50 yataklı, 75 yatak kapasitesine çıkarılması için girişimlerimize başladık. Bölgede yüzde 80 doluluk oranıyla ve hizmet kalitesi ile en iyi puana sahibiz. Bu nedenle sınıf atlamak ve kadrolu uzman doktorların gelmelerini sağlamak içim İl Sağlık Müdürlüğümüze müracaat ettik. İnşallah girişimlerimiz kabul edilir. Amacımız bölge hastanesi olmak vatandaşlarımızın çevre illere ve özel hastanelere gitmelerini engellemek. Bu konuda vatandaşlarımızın büyük desteği var" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.