Çay Sohbetlerinin Bu Haftaki Adresi Sanat ve Tasarım Fakültesi Oldu

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.12.2022 - 09:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 09:14
 

Çay Sohbetlerinin Bu Haftaki Adresi Sanat ve Tasarım Fakültesi Oldu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın öğrencilerle gerçekleştirdiği çay sohbetlerinin bu haftaki durağı Sanat ve Tasarım Fakültesi oldu.
Her hafta yerleşke içerisinde yer alan farklı bir kantinde öğrencilerle buluşan Rektör Korkmaz bu hafta Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri ile buluştu. Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Tuna, Dekan Yardımcısı Doç. Murat Kara’nın karşıladığı Rektör Korkmaz’a Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç da eşlik etti. Çay sohbetlerinde her hafta farklı bir kantinde farklı öğrencilerle buluşup onlarla çay içen Rektör Korkmaz, öğrencilerin taleplerini ve üniversitelerine dair beklentilerini dinledi. Buluşmaların her hafta düzenli olarak süreceğini belirten Rektör Korkmaz, öğrenciler ile yüz yüze gerçekleştirilen sohbetin kendisini mutlu ettiğini, öğrencilerin gözlerindeki ışığı görmenin ve onların dilek ve temennilerini bizzat dinlemenin daha anlamlı olduğunu söyledi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın öğrencilerle gerçekleştirdiği çay sohbetlerinin bu haftaki durağı Sanat ve Tasarım Fakültesi oldu.

Her hafta yerleşke içerisinde yer alan farklı bir kantinde öğrencilerle buluşan Rektör Korkmaz bu hafta Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri ile buluştu. Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Tuna, Dekan Yardımcısı Doç. Murat Kara’nın karşıladığı Rektör Korkmaz’a Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç da eşlik etti.

Çay sohbetlerinde her hafta farklı bir kantinde farklı öğrencilerle buluşup onlarla çay içen Rektör Korkmaz, öğrencilerin taleplerini ve üniversitelerine dair beklentilerini dinledi. Buluşmaların her hafta düzenli olarak süreceğini belirten Rektör Korkmaz, öğrenciler ile yüz yüze gerçekleştirilen sohbetin kendisini mutlu ettiğini, öğrencilerin gözlerindeki ışığı görmenin ve onların dilek ve temennilerini bizzat dinlemenin daha anlamlı olduğunu söyledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.