Çeltikçi’de kaza 1 kişi yaralandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.02.2022 - 20:54, Güncelleme: 17.02.2022 - 20:54
 

Çeltikçi’de kaza 1 kişi yaralandı

BURDUR’ un Çeltikçi ilçesinde Antalya Burdur karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Antalya – Burdur Karayolunda Çeltikçi ilçesinde Ağlasun kavşağında Burdur’dan Bucak yönüne giden 20 BCR 13 plakalı kamyona Ağlasun’dan gelen Mehmet A. (44) yönetimindeki 15 RA 825 plakalı otomobil kavşakta yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet A. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, yoldan geçen vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin yardımı ile otomobilden çıkarılan Mehmet A.’a sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürdüler. Kazada yaralanan Mehmet A. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  
BURDUR’ un Çeltikçi ilçesinde Antalya Burdur karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Antalya – Burdur Karayolunda Çeltikçi ilçesinde Ağlasun kavşağında Burdur’dan Bucak yönüne giden 20 BCR 13 plakalı kamyona Ağlasun’dan gelen Mehmet A. (44) yönetimindeki 15 RA 825 plakalı otomobil kavşakta yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet A. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, yoldan geçen vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin yardımı ile otomobilden çıkarılan Mehmet A.’a sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürdüler.

Kazada yaralanan Mehmet A. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.