Cezaevine getirilen kargolardan uyuşturucu çıktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.12.2022 - 09:55, Güncelleme: 13.12.2022 - 09:55
 

Cezaevine getirilen kargolardan uyuşturucu çıktı

Cezaevine getirilen kargolardan uyuşturucu çıktı
    Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR T Tipi Kampüs Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü ve tutuklulara gelen kargolar ve emanet bırakılan eşyalar üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince T Tipi Kampüs Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü ve tutuklulara gelen kargolar ve emanet bırakılan eşyalar üzerinde, uyuşturucu madde arama köpeği ile arama yapıldı. Aramada köpeğin tepki vermesi üzerine şüphelilerin üzerinde, aracında ve emanet eşya kısmında yapılan arama sonucunda 22 adet 72,4 gram sentetik ecza maddesi 2 spor ayakkabı içerisine zulalanmış halde ele geçirildi. Olay sonrası şüpheli S.S.'ye ev hapsi cezası verilirken, P.O. ve Z.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. FOTOĞRAFLI  
Cezaevine getirilen kargolardan uyuşturucu çıktı

 

 

Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR T Tipi Kampüs Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü ve tutuklulara gelen kargolar ve emanet bırakılan eşyalar üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince T Tipi Kampüs Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü ve tutuklulara gelen kargolar ve emanet bırakılan eşyalar üzerinde, uyuşturucu madde arama köpeği ile arama yapıldı. Aramada köpeğin tepki vermesi üzerine şüphelilerin üzerinde, aracında ve emanet eşya kısmında yapılan arama sonucunda 22 adet 72,4 gram sentetik ecza maddesi 2 spor ayakkabı içerisine zulalanmış halde ele geçirildi. Olay sonrası şüpheli S.S.'ye ev hapsi cezası verilirken, P.O. ve Z.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.