Çiftçi Kupası'nda finalistler belli oldu

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.07.2022 - 09:47, Güncelleme: 01.07.2022 - 09:54
 

Çiftçi Kupası'nda finalistler belli oldu

Çiftçi Kupası'nda finalistler belli oldu
ANTALYA'nın Demre ilçesinde Ziraat Odası'nca düzenlenen 1. Ziraat Odası Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası'nda, Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor Takımı ile Finike Reis Otomotiv finale çıktı. 10 Haziran günü başlayan turnuvaya 20 takım katıldı. İlk turda 4 grupta mücadele eden takımlardan ikinci tura 16 takım yükseldi. İlk turda eleme usulü yapılan maçlar sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor, Koreliler Kumspor, Finike Reis Otomotiv ve Özkanlar 5 takımları yarı finale kaldı. Yarı final maçlarını, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, belediye meclisi üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi izledi. Her iki maçı da Antalya bölgesi hakemlerinden Sezer Muhammet Özer, Erkan Çakaroğlu, Egemen Ergün Güngör yönetti. Yarı finalin ilk maçında Koreliler Kumspor ile Finike Reis Otomotiv karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçı, penaltı atışları sonucu 4-1 kazanan Finike Reis Otomotiv turnuvanın ilk finalisti oldu. İkinci maçta da Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor Takımı, Özkanlar 5'i 2-0 yenerek turnuvanın ikinci finalisti oldu. Koreliler Kumspor ile Özkanlar 5 arasında oynanacak turnuvanın üçüncülük maçı 4 Temmuz Pazartesi günü saat 17.30'da Demre Stadı'nda oynanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor Takımı ile Finike Reis Otomotiv arasında oynanacak final maçı ise 5 Temmuz Salı günü saat 17.30'da yine Demre Stadı'nda oynanacak. Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, "Final maçı öncesi Antalya Valisi Ersin Yazıcı, eski Fenerbahçeli Yusuf Şimşek'in forma giyeceği takımla, turnuvadan çekilen Çiftçispor arasında bir dostluk maçı yapılacak. Bu dostluk maçında İtalya'da top koşturan milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu ve Melih Demiral'ın katılmasını bekliyoruz. Renkli bir turnuvanın sonuna geliyoruz" dedi. FOTOĞRAFLI  
Çiftçi Kupası'nda finalistler belli oldu

ANTALYA'nın Demre ilçesinde Ziraat Odası'nca düzenlenen 1. Ziraat Odası Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası'nda, Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor Takımı ile Finike Reis Otomotiv finale çıktı.

10 Haziran günü başlayan turnuvaya 20 takım katıldı. İlk turda 4 grupta mücadele eden takımlardan ikinci tura 16 takım yükseldi. İlk turda eleme usulü yapılan maçlar sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor, Koreliler Kumspor, Finike Reis Otomotiv ve Özkanlar 5 takımları yarı finale kaldı. Yarı final maçlarını, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, belediye meclisi üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi izledi. Her iki maçı da Antalya bölgesi hakemlerinden Sezer Muhammet Özer, Erkan Çakaroğlu, Egemen Ergün Güngör yönetti.

Yarı finalin ilk maçında Koreliler Kumspor ile Finike Reis Otomotiv karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçı, penaltı atışları sonucu 4-1 kazanan Finike Reis Otomotiv turnuvanın ilk finalisti oldu. İkinci maçta da Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor Takımı, Özkanlar 5'i 2-0 yenerek turnuvanın ikinci finalisti oldu. Koreliler Kumspor ile Özkanlar 5 arasında oynanacak turnuvanın üçüncülük maçı 4 Temmuz Pazartesi günü saat 17.30'da Demre Stadı'nda oynanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor Takımı ile Finike Reis Otomotiv arasında oynanacak final maçı ise 5 Temmuz Salı günü saat 17.30'da yine Demre Stadı'nda oynanacak.

Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, "Final maçı öncesi Antalya Valisi Ersin Yazıcı, eski Fenerbahçeli Yusuf Şimşek'in forma giyeceği takımla, turnuvadan çekilen Çiftçispor arasında bir dostluk maçı yapılacak. Bu dostluk maçında İtalya'da top koşturan milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu ve Melih Demiral'ın katılmasını bekliyoruz. Renkli bir turnuvanın sonuna geliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.