ÇİFTÇİYE FAİZSİZ SULAMA KREDİSİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.08.2022 - 11:18, Güncelleme: 18.08.2022 - 13:49
 

ÇİFTÇİYE FAİZSİZ SULAMA KREDİSİ

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel çiftçilere yönelik sulama suyu giderlerini karşılayabilmek için sıfır faizli kredi kararnamesinin yayınladığını açıkladı.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel çiftçilerin sulama sularının giderlerini karşılayabilmek için faizsiz kredi verileceğini açıkladı. Özel “Çıkan kararnamede sulama birlikleri, gerçek yada tüzel kişilerin ruhsatlı kuyulardan  ve diğer kaynaklardan su çıkarmak ve bu suyu üyelerine dağıtmak amacı ile tesis edilen elektrik giderlerini karşılamak amacı ile kooperatifler, sulama birlikleri, gerçek ve tüzel kişiler yararlanabilecekler” dedi.   Özel,  kredinin zirat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından sıfır faizli sulama elektrik faturaları hasat zamanı vade farksız ödeneceğini belirtti.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel çiftçilere yönelik sulama suyu giderlerini karşılayabilmek için sıfır faizli kredi kararnamesinin yayınladığını açıkladı.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel çiftçilerin sulama sularının giderlerini karşılayabilmek için faizsiz kredi verileceğini açıkladı. Özel “Çıkan kararnamede sulama birlikleri, gerçek yada tüzel kişilerin ruhsatlı kuyulardan  ve diğer kaynaklardan su çıkarmak ve bu suyu üyelerine dağıtmak amacı ile tesis edilen elektrik giderlerini karşılamak amacı ile kooperatifler, sulama birlikleri, gerçek ve tüzel kişiler yararlanabilecekler” dedi.  

Özel,  kredinin zirat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından sıfır faizli sulama elektrik faturaları hasat zamanı vade farksız ödeneceğini belirtti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.